22 Temmuz Pazartesi günü Selçuklu Belediye Başkanımız Ahmet Pekyatırmacı ve Selçuklu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Bürosu yetkilileri ve basın mensubu arkadaşlarımız ile birlikte  Konya'nın en büyük kültür organizasyonu ile Osmanlı Devletimizin temellerinin atıldığı Diriliş’in Şehri Bilecikte Selçuklu Torunları Osmanlı’nın İzinde projesi kapsamında Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı , Selçuklu Kaymakamımız Ömer Hilmi Yamlı  ve AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer  ile birlikte ecdadımızı yakından tanımak üzere Bilecik’e YHT ile yolculuk ettik. Trene bittiğimiz an itibariyle ecdadımızla buluşmanın heyecanı sardı bizleri. Hzılı Tren Yolculuğumuzun ardından Bilecek’e vardık. Bilecik’e vardığımız an itibari ile bizleri rehberimiz ve gün boyunca gideceğimiz yerlere götürecek otobüsümüz bizleri karşıladı. Tur boyunca bizlere Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı , Selçuklu Kaymakamımız Ömer Hilmi Yamlı , AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer ve Selçuklu Belediyesi çalışanları bizlerle yakından ilgilendi.

Osmanlı Devletinin temellerin atıldığı Bilecek’i ve ecdadımla buluştuktan sonra ecdadımızın ne kadar başarılı bir ecdad olduğuna şahitlik ettim. Özellikle planan turda başarı da ifade etmeden geçemeyeceğim. Güleryüzle karşılandığımız turumuzda yine güleryüz ile şehrimize geldik. Selçuklu Belediyesi Bilecik’te tura katılan misafirlerin rahat edebilmesi için gereken her şeyi düşünmüş. Bu anlamda başarılı bir organizasyona imza atan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve Selçuklu Belediyesi çalışanlarına teşekkür ederim. İnşallah bu proje Selçuklu ilçesinde yaşayan gençlerin yararlanması sağlanarak biz gençlerin ecdadımızın başarısı ve eserlerini yakından görülmesine katkı sağlanır. Ecdadın topraklarını ziyaret ettikten sonra ecdadımı daha yakından tanımam gerektiğime ve ecdadımı örnek almam gerektiğine birkez daha şahit oldum.

Sözlerime son verirken Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve ekibini yürekten kutluyor, başarıların devamını diliyorum. Selam ve dua ile