Süper Lig’de şehrimizi temsil eden ve Konya’nın gözbebeği olan İttifak Holding Konyaspor, 1 maç eksiğiyle ligde 45 puanla ikinci sırada yer alırken, şampiyonluk ümitlerini sürdürüyor. Sezon başından bu yana oyunuyla kamuoyunun takdirini kazanan Yeşil-Beyazlılar, taraftarının da mutluluk kaynağı oldu. Ancak, önemli bir gelir kapısı olan Konya Store’un eksiklikleri ve biçilen fiyatlar taraftarların talebini azalttı.

Geçtiğimiz günlerde birkaç eksiğimi almak adına ve Konyaspor’a faydalı olmak adına bir alışveriş merkezinde gittiğim Konya Store’da yetkililerin umursamaz tavrı ve müşterilerle ilgilenmemeleri ağrıma gitti. Sadece ben değil, benim gibi o gün mağazada bulunan kimseye yardımcı olmadılar. Bunun yanı sıra Konya Store, Konyaspor’un önemli gelir kapılarından biri. Kulüp, bilet anlamında indirime giderken, Store’da adeta fiyat artırıyor. Ekonomik anlamında ülkemiz iyi zamanlar geçirmese de bu fiyatlar oldukça yüksek. Stadyuma gelen taraftarların maça gelmişken, bir de Konya Store’dan bir şey alayım demeleri bu fiyatta imkansız. Dolayısıyla bu fiyatlarda belli bir oranda indirim yapılması gerek ve ürünlerin kalitesini artırılması lazım. Cidden diğer mağazalar ile Konyaspor ürünleri karşılaştıracak olursak iyi ürünlerimiz çıkmıyor.  Seçildikleri günden bu yana Konyaspor menfaati adına çalışan ve emek veren Konyaspor yönetiminden ricam, Konya Store ile ilgili ciddi düzenlemeler şart. Ürünlerden, mağazada çalışan yetkililere ve fiyatlara bir el atılması gerek. Fiyatlarda düzenleme yapılırsa hem daha çok ürün satılacak hem de daha çok gelir sağlanacak. Atıyorum 300 lira olan bir montu 5 kişi alabilirken, 200 lira olacak montu 15 kişi alabilecek.

Son olarak sezonun ilk yarısını iyi bir noktada tamamlayan ve ikinci yarıya da iyi başlayan Konyaspor’umuza sezonun kalan maçlarında bol şans dileyerek sözlerimi noktalamak istiyorum. Sonu şampiyonluk olsun.

Sağlıklı günler…