Süper Lig’de 24, 25 ve 26.hafta programları açıklandı. Konyaspor’un 21.haftada oynaması gereken ancak Ahmet Çalık’ın vefatı üzerine ertelenen Medipol Başakşehir karşılaşmasının tarihi de açıklanırken, Yeşil-Beyazlıları Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu’nda oynayacağı Karagümrük karşılaşmasıyla birlikte zorlu bir fikstür bekliyor

Süper Lig temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor’un 24, 25, 26 ve 21.haftada oynanması gereken ancak Ahmet Çalık’ın vefat etmesi üzerine ertelenen Medipol Başakşehir karşılaşması ve Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu’nda deplasmanda oynayacağı Fatih Karagümrük maçının tarihi belli oldu. Ligde topladığı 42 puanla ikinci sırada yer alan Konyaspor, lider konumda bulunan Trabzonspor’u takibini sürdürürken Yeşil-Beyazlıların 1 maç eksiği bulunmasına rağmen puan farkı 9 olarak göze çarpıyor. Şubat ayında zorlu bir fikstüre girecek olan Anadolu Kartalı, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Önümüzdeki ay, gerek ligde gerekse de kupada önemli karşılaşmalara çıkacak Konyaspor, ligde ve kupadaki gidişatını belirleyecek bir fikstüre girecek.

3 MAÇIN İKİSİ CUMA GÜNÜ

Türkiye Futbol Federasyonu Süper Lig’de 24,25 ve 26 haftaların programını açıklarken, Konyaspor, 2 maçını Cuma günü oynayacak. Yeşil-Beyazlı ekip, 24.haftada 4 Şubat Cuma günü saat 20.00’de sahasında Giresunspor’u konuk ederken, 25.haftada 13 Şubat Pazar günü saat 19.00’da Trabzonspor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Anadolu Kartalı 26.haftada 18 Şubat Cuma günü saat 20.00’de ise sahasında Kasımpaşa’yı konuk edecek.

ERTELENEN BAŞAKŞEHİR MAÇININ TARİHİ BELLİ OLDU

Ahmet Çalık'ın 11 Ocak'ta vefat etmesi nedeniyle ertelenen Medipol Başakşehir-İttifak Holding Konyaspor maçının oynanacağı tarih belli oldu. Buna göre; Medipol Başakşehir ile İttifak Holding Konyaspor arasındaki Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 21. hafta müsabakası, 22 Şubat 2022 Salı günü saat 20.00'de Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda yapılacak.

KUPADAKİ GÜMRÜK MAÇININ PROGRAMI DA AÇIKLANDI

Süper Lig’de ve Ziraat Türkiye Kupası’nda yoluna doludizgin bir şekilde devam eden İttifak Holding Konyaspor’un ligden sonra Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu’nda oynayacağı Karagümrük maçının da tarihi açıklandı. TFF’den yapılan açıklamaya göre Konyaspor, 8 Şubat Salı günü saat 17.30’da adını çeyrek finale yazdırmak adına deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşılaşacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim