İkinci sırada yer alan Selçuklu Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Kuluspor’u gollü bir mücadele sonrası 5-3 yenerek zirve takibini sürdürürken, bu maçta çıkan üç kırmızı kart centilmenliğe gölge düşürdü. 3. sıradaki Muhasebe Gençlerspor da çıktığı Bozkır Gençlerbirliği deplasmanında rakibini 2-1 yenerek yerini korudu. Bu maçta çıkan kırmızı kartlar iki oyuncunun ceza almasına neden oldu. İki takımdan birer oyuncu, gördüğü kırmızı kartlarla oyun dışı kaldı. Stadspor ise, ligden çekilen Demirspor’a karşı aldığı 3-0’lık hükmen galibiyetle zirve takibini sürdürdü. Sezona kötü başlayan, ancak haftalar ilerledikçe toparlanan Cihanbeyli Belediyespor, bu kez de konuk ettiği Ereğlispor’u 3-1 yenip galibiyet serisini ve çıkışını sürdürdü.
Futbol 1. Amatör Kümede iki grupta da yaşanan zirve yarışı nefes kesiyor. A Grubunda Karapınar Belediyespor, sezona iyi bir başlangıç yapan Konya Başakspor’u deplasmanda 5-1’lik farklı skorla yenerek koltuğunu sağlamlaştırdı. İkinci sırada yer alan Selçukspor ise, gollü geçen maçta Derespor'u 5-3 mağlup ederek çıkışını ve  takibini sürdürdü. Son haftalarda çıkış içerisinde olan Havzanspor, deplasmanda İ.Çumra Belediyespor’u 2-1 yenip, zirveye biraz daha yaklaştı. Grubun son iki sırasını paylaşan Ladikspor ile Seydişehirgücü’nün Ladik’teki mücadelesinde gülen taraf  1-0’lık skorla Ladikspor oldu.
Birinci Küme B Grubunda ise bir hafta önce liderlik koltuğunu ele geçiren Kadınhanı Belediyespor, evinde ağırladığı Akşehir Endüstrispor’u 2-1 yenerek zirve keyfini sürdürdü. Siyah-beyazlı ekibin takipçisi Durak Ö.Akkanat YİBO  da, Ilgınspor’u evinde 3-1 yenerek, zirve yarışından kopmadığını gösterdi. Mobilyacılar Sitespor ile Yeni Meramspor karşılaşmasında ise rakibine tek gol atan Mobilyacılar 3 puanı kaptı. Maliyespor ise haftayı bay olarak geçti.
Editör: TE Bilişim