Futbol Amatör Küme Süper Grubun 10. hafta maçında zirvenin iki ismi Beyşehir Belediyespor ve Selçuklu Belediyespor Selçuklu Belediye Stadında karşı karşıya geldi. Karşılaşma öncesinde konuk ekip 1 puan farkla ligin zirvesinde yer alıyordu. İki ekipte karşılaşmaya tutuk bir futbolla başladı. Mücadelede 34 dakika boyunca iki takım adına da ciddi bir gol pozisyonu yaşanmadı. 34. dakikada ise Beyşehir Belediyespor Sayan ile 1-0 öne geçti. Bu dakikada korner kazanan Beyşehir Belediyespor’da  atışı Sayan kullandı. Topu doğrudan kaleye gönderen Sayan Selçuklu Belediyespor defansı ve kalecisinin boşa çıkmasıyla topu filelerle buluşturdu 0-1. konuk ekip bu golün ardından ataklarını devam ettirdi. Mücadelenin 40. dakikasında Sayan önünde bulduğu topla  kaleciyle karşı karşıya kaldı. Takımına ilk golü kazandıran oyuncu müsait pozisyonda bu kez topu direğe nişanladı. İlk yarı konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda  önce beraberliği yakalamak isteyen  Selçuklu Belediyespor kalesinde ikinci golü gördü. Mücadelenin 65. dakikasında Selçuklu Belediyespor oyuncusu Zekeriya rakip oyuncu Sayan’ı  ceza sahası içerisinde düşürünce hakem Deniz Çoban penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Beyşehir Belediyespor kaptanı Nail topu filelerle buluşturarak takımını 2-0 öne geçirdi. Bu golden sonra ev sahibi ekip en azından bir puan almak için rakip kaleye ataklarını yoğunlaştırdı. Mavi-beyazlı ekip bu yoğun atakların ardından aradığı golü 73. dakikada Mustafa’nın kafası ile buldu. Bu dakikada Cüneyt sağ kanattan getirdiği topu ceza sahasına ortaladı. Bu topa kafa vuran Mustafa skoru 2-1’e getirdi. Ancak bu gol Selçuklu Belediyespor’un puan alması için yeterli olmadı. Mavi-beyazlı ekip kalan dakikalarda 2. golü bulamadı. Sahadan 2-1 yenik ayrılan Selçuklu Belediyespor Beyşehir Belediyespor’un 4 puan gerisine düştü.

SAHA: Selçuklu Belediye
HAKEMLER: Deniz Çoban, Raşit Yorgancılar, Ahmet Acar
SELÇUKLU BELEDİYESPOR: Yasin, Ziya(Musa), Kadir, Zekeriya, Menderes(Naim), Yusuf(Ramazan), Cüneyt, Enes, Mustafa, Lütfi, Mehmet 
BEYŞEHİR BELEDİYESPOR: Osman, Yusuf, Ömer, Nail, Şenol, Adem, Sayan, Tunahan, Selman(Sedat), Arif(M. Serkan), Süleyman(İbrahim)
GOLLER: Dk 73 Mustafa(Selçuklu Belediyespor) Dk 34 Sayan, 66 Nahil(pen) (Beyşehir Belediye)
Editör: TE Bilişim