Karatay Termal 1922 Konyaspor, ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda Tarsus İdman Yurdu ile karşı karşıya geldi. Tarsus İdman Yurdu’nun 14.dakikada 10 kişi kalmasından sonra baskın bir oyun ortaya koyan Yavru Kartal istediği golü bulamazken, bir puana razı oldu. Yeşil-Beyazlılar, bu sonuçla ligdeki 7.beraberliğini alırken puanını 19’a çıkardı

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor, ligin 20.haftasında deplasmanda Tarsus İdman Yurdu ile kozlarını paylaştı. Zorlu deplasmanda galibiyet parolasıyla giden Yeşil-Beyazlılar, sahadan 0-0’lık sonuçla ayrılırken 1 puana razı oldu. Puanını 19’a çıkaran Yavru Kartal, küme düşme hattında yer alırken, haftayı 16.sırada tamamladı. Tarsus İdman Yurdu müsabakanın 14.dakikasında 10 kişi kalırken, 1922 Konyaspor, bir türlü meşin yuvarlağı fileleri buluşturamayınca sahadan beraberlikle ayrıldı.

İLK MAÇTA DA GOL SESİ ÇIKMAMIŞTI

Karatay Termal 1922 Konyaspor, ligin 20.haftasında deplasmanda Tarsus İdman Yurdu ile golsüz berabere kalırken, ligin ilk haftasında Konya’da oynanan maçta da gol sesi çıkmamıştı. Karşılaşma genelinde iki ekipte kontrollü bir oyun ortaya koyarken, meşin yuvarlağı filelerle buluşturamadı. Galibiyet hasreti devam eden 1922 Konyaspor, 21.haftada sahasında oynayacağı Isparta 32 Spor maçına odaklandı.

YENİ TRANSFERLER FORMA GİYDİ

Karatay Termal 1922 Konyaspor’da Tarsus İdman Yurdu ile oynanan karşılaşmada yeni transferler forma giydi. Yeşil-Beyazlılarda sağ bek Eyüp Poyraz ve stoper Seydi Kayasoy ilk maçlarına çıktı. Bir diğer yeni transfer kaleci Ahmet Sabri Fener, karşılaşmada forma giyemezken, yedek kulübesinde maçı takip etti.

ISPARTA MAÇINA ODAKLANDI

Karatay Termal 1922 Konyaspor, ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda karşılaştığı Tarsus İdman Yurdu ile golsüz berabere kalırken, galibiyet hasreti 5 maça çıktı. Ligde oynadığı son 5 maçta 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik alarak ligin dibine doğru demir atan Yavru Kartal, 21.haftada sahasında oynayacağı Isparta 32 Spor karşılaşmasından galibiyetle ayrılarak nefes almak istiyor.

İlk yarının sona ermesinden sonra ikinci yarı hazırlıkları kapsamında Antalya’ya giden ve 10 günlük bir kamp süreci geçiren 1922 Konyaspor, Konya’ya dönmüştü. Konya’da Tarsus İdman Yurdu hazırlıklarını tamamlayan Yeşil-Beyazlı ekip daha sonrasında Tarsus’a hareket etmişti. Karşılaşmadan sonra Konya’ya dönen Yavru Kartal, sahasında oynayacağı Isparta maçına odaklandı.

STAT: Tarsus İlçe

HAKEMLER: Lütfullah Aslan, Muhammed Yıldız, Mehmet Akpınar, Engin Atmaca

TARSUS İDMAN YURDU: Abdülaziz Demircan, Cengiz Ötkün (Dk.46 Gökhan Meral) Alpren Pak, Artun Akçakın, Hakan Demir (Dk.90 Sinan Kalaycı) Tufan Kelleci, Azad Filiz, Volkan Altınsoy, Sefa Durmuş (Dk.82 Yılmaz Basravi) Ahmet Furkan Özcan, Batuhan Salman,

1922 KONYASPOR: Kadem Burak Yaşar, Eyüp Poyraz, Seydi Kayasoy, Can Demir Aktav, Ahmet Önay (Dk. 88 Hüseyin Mert Uyanıker) Fatih Mankır (Dk. 46 Tamer Aşık) Adem Eren Kabak, Salim İyik (Dk.46 Fuat Duran) Mustafa Apardı, Güray Gazioğlu (Dk.79 Görkem Şimşek) Hacı Ömer Doğru (Dk. 63 Ali Karakaya)

SARI KARTLAR: Fatih Mankır (1922 Konyaspor) Batuhan Salman (Tarsus İdman Yurdu)

KIRMIZI KARTLAR: Alperen Pak

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim