TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Konyaspor’un ligdeki inişli çıkışlı performansı devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu ve ondan önce Kütahya Belediyespor’u 2-0 yenen ardından ise deplasmanda Entegre Solar Elazığspor’u mağlup eden 1922 Konyaspor ligdeki çıkışını devam ettirmek istiyordu. TFF 3. Lig’in 13’üncü haftasında Nevşehir Belediye Spor’u ağırlayan 1922 Konyaspor kendi sahasında yine kayıpları oynadı.

‘BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDI’

Teknik Direktör Çağdaş Çankaya yönetiminde Nevşehir Belediyespor maçına temsilcimiz; Ozan Can Oruç, Bartu Baladın, Murat Karadeniz, İsmail Cem Kara, Seçim Can Koç, Hüseyin Mert, Yaşar Kavas, Cihat Aktaş, Ali Karakaya, Seyit Mehmet, Erkan Sasa ile çıktı. 2 haftadır galip gelen yavru kartal bu hafta beklentilerin altında kaldı.

‘ERKEN YENİLEN GOL MORALLERİ BOZDU’

Maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkan 1922 Konyaspor, maçın başında yediği golle sahadan 1-0 yenik ayrılan taraf oldu. Nevşehir Belediye Spor’a galibiyeti getiren golü ise 7. dakikada Ali Kuçik attı. Bu sonuçla Nevşehir Belediye Spor puanını 19’a yükseltti. Temsilcimiz 1922 Konyaspor ise 16 puanda kaldı. 1922 Konyaspor haftaya ise deplasmanda Belediye Derince Spor’a konuk olacak.

SAMET AKTAŞ

Editör: TE Bilişim