Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor sahasında karşılaştığı Antalya temsilcisi Serik Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın genelinde oyunun kontrolünü elinde bulunduran Yeşil-Beyazlılar, net fırsatlardan yararlanamadı. Güçlü rakibi karşısında 4 net pozisyona giren 1922 Konyaspor, bu pozisyonlardan sadece birini değerlendirebildi. Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Yavru Kartal, Serik Belediyespor maçında da iyi oyunun karşılığını alamadı. Önce geriye düşen Erol Mıngır’ın öğrencileri sonrasında beraberliği yakalasa da maçtan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı ve puanını 11’e çıkardı.

İLK YARI

Karatay Termal 1922 Konyaspor, sahasında konu ettiği Serik Belediyespor ile yenişemedi. Karşılaşmaya iyi başlayan ve ilk 25 dakikada oyunun kontrolünü elinde bulunduran Yeşil-beyazlılar, Ege Özkayımoğlu ve İsmail Güven ile net fırsatlardan yararlanamadı. Sonrasında oyunda dengeyi sağlayan Serik Belediyespor, 42. dakikada korner sonrası yakaladığı pozisyonda golü buldu. Kalan dakikalarda da başka gol olmayınca ilk yarı Antalya temsilcisinin 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

İKİNCİ YARI

Karşılaşmanın ikinci yarısını temsilcimiz Karatay Termal 1922 Konyaspor yine hızlı başladı. Oyunun kontrolünü elinde bulundurarak ataklar geliştiren Yavru Kartal, 62. Dakikada da beraberlik golünü buldu. İsmail Güven’in kullandığı duran topta kalecinin boşa çıkmasıyla karambol oluştu. O sırada fırsatçılığını konuşturan 1922 Konyaspor’un kaptanı Ahmet Önay topu filelere gönderdi ve durumu 1-1’e getirdi. Golü bulduktan sonra rakibini iyice bası altına alan 1922 Konyaspor karşılaşmanın uzatma dakikalarında da net bir fırsattan yararlanamadı. Adem Eren Kabak’ın savunma arkasına attığı topta hareketlenen Seydi Kayasoy kaleci ile karşı karşıya kalırken topu auta attı. Son dakikada ise Serik Belediyespor’un kontra atağında kaleci Mücahit Atalay rakibine gol izni vermedi ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

SPOR SERVİSİ

STAD: Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu

HAKEMLER: Ahmet Ecevit, Muhammet Oğuzhan Öztaş, Levent Yeşilyurt

1922 KONYASPOR: Mücahit Atalay, Seydi Kayasoy, Adem Eren Kabak, Savaş Polat, Can Demir Aktav (Dk 42 Maksut Taşkıran) Doğan Can Gölpek, İsmail Güven, Görkem Şimşek, Süleyman Selak (Dk 32 Ahmet Önay) Ege Özkayımoğlu, Celal Hanalp

SERİK BELEDİYESPOR: İbrahim Demir, Ercan Şirin, Bahadır Çiloğlu, Yusuf Onur Arıkan, Abdülsamet Burak, Atakan Cangöz (Dk. 87 Yusuf Çelik) Mahsun Çapkan (Dk. 67 Erkan Şahin) Sinan Kalaycı, Gökay Keser( Dk 78 Murat Gürbüzerol) Sefa Narin, Sinan Özkan

SARI KARTLAR: Sinan Kalaycı, Gökay Keser ( Serik Belediyespor)

GOLLER: DK. 42 Bahadır Çiloğlu (Serik Belediyespor) DK 62 Ahmet Önay (1922 Konyaspor)

Editör: TE Bilişim