Süper Lig’de zirve yarışını sürdüren temsilcimiz Arabam.com Konyaspor bugün deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Antalyaspor maçını kazanmanın hesaplarını yapan Anadolu Kartalı, zirve yarışından kopmak istemiyor. 
Süper Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Süper Lig’de geriye kalan haftalarda 8 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet alarak topladığı 17 puanla üçüncü sırada yer alan temsilcimiz Arabam.com Konyaspor bu hafta deplasmanda Antalyaspor ile çok kritik bir maça daha çıkacak. Konyaspor mutlak galibiyet hedeflerken, Konya’ya 3 puan ile dönmenin hesaplarını yapıyor. Hafta içi boyunca Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler gözetiminde çalışmalarını sürdüren ve özellikle taktik antrenmanlara yer veren Konyaspor takım olarak 3 puana kitlendi. 
‘KONYASPOR GENELDE ÜSTÜN’
Konyaspor ile Antalyaspor bugüne kadar tarihlerinde 38 kere karşı karşıya geldi. Geriye kalan 38 maçta Konyaspor, 19 galibiyet alırken, Antalyaspor ise 13 kere galip geldi. 16 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Antalyaspor evinde oynadığı maçlarda ise Konyaspor’a üstünlük kurmayı başardı. Anadolu Kartalı Antalya deplasmanından sadece 5 galibiyet alabildi. İki takım bugün saat 17:00’de 39. kez karşı karşıya gelecek. Konyaspor özellikle maçın ilk dakikalarında yapacağı pres ile rakibini bunaltmanın hesaplarını yapıyor. Maç saatinde havanın güzel olması bekleniyor. Müsabakayı genç hakem Metin Güzenge yönetecek. Konyaspor son çalışmasını Antalya’da yapacak. 
SEHİC VE ENDRİ DÖNDÜ 
Galatasaray maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezasını tamamlayan İbrahim Sehic, bu hafta Antalyaspor karşısındaki yerini alacak. Yine Galatasaray maçında talihsiz bir sakatlık geçiren bir süredir takımdan ayrı çalışan Endri Çekici ise takımla birlikte çalışmalara başladı. Endri Çekici’nin antrenman eksikliği nedeniyle forma giymesi beklenmiyor. Teknik Direktör İlhan Palut kaleyi Sehic’e emanet edecekken, stoperde ise Calvo’ya şans verecek. Sol bekte Guilherme olacak. İlerde ise Konyaspor’un formda ismi Muhammet Demir’in olması bekleniyor. İkinci yarıda ise Uche ve Mame’nin maçın ilerleyen bölümlerinde şans alması bekleniyor. SAMET AKTAŞ 

Editör: TE Bilişim