Ligin ikinci yarısına İstanbul teknik Üniversitesi’ni 90-74 mağlup ederek giren Torku Selçuk Üniversitesi’nde yüzler yeniden güldü. Sarı-mavililer İTÜ maçında yine tribünleri dolduran sporseverlerin büyük desteği altında oynadıkları maçta ortaya zevk veren bir mücadele koydular. Ara transferde takıma dahil edilen oyunculardan Mustafa Güçyetmez inde önemli katkı sağladığı İTÜ karşılaşmasında temsilcimiz karşılaşmanın her bölümünde oyuna ağırlığını koydu.
Pota altı mücadelelerinde topu kazanma isteğinin yanı sıra üç sayı atışlarında da Melih Kabakçı ve kaptan Murat Yolcu’nun isabetli atışları tribünleri adeta coşturdu. Baş antrenör Altar Tunçkol, her geçen hafta daha iyi olma yolunda ilerlediklerini söyleyerek; “Önce bizi karşılaşma boyunca destekleyen tribünleri dolduran protokole ve taraftarlarımıza teşekkür ederim. Konya’nın en büyük avantajı böyle basketbol bilinci olan taraftarlarıdır. İTÜ maçında bazı eksiklerimizi ve aksayan yönlerimizi gidermeye çalıştık. Gelecek haftalarda daha iyi olacağımıza inanıyorum” dedi. 
Öte yandan Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde normal sezonun ikinci devresi geçtiğimiz Cuma günü B Grubu’nda oynanan Beykoz - Hacettepe Üniversitesi maçıyla start aldı. Lig’de geçtiğimiz Cumartesi günü ise A ve B gruplarında 4’er karşılaşma oynandı. Günün açılış maçında İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Adanaspor karşı karşıya gelirken son mücadele Akhisar Belediye ile Tenis Eskrim Dağcılık arasında yapıldı. Dün ise ligde 3 karşılaşma oynanırken Genç Banvitliler, Darüşşafaka’yı, Vestel, FMV Işık’ı, kapanış maçında da Başakşehir, Gelişim Koleji’ni konuk etti.
Editör: TE Bilişim