İlk yarıyı istediği yerde tamamlayamayan sarı-mavililer, zorlu maçtan aldığı 90-74’lük skorla ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmış oldu.
Lig’in ilk yarısında 17 puan toplayarak zirvenin oldukça gerisinde kalan sarı-mavililer Torku Arena’da oynanan maça iyi başladı. İlk periyotta Ahmet Murat Yolcu ve Brian David Boddicker’in başarılı performansları ile 27-17 galip gelmeyi başardı. İkinci çeyreğe moralli başlayan temsilcimiz Üniversitespor, ilk ü dakikada sayı üretemedi. Periyoda iyi başlayan İTÜ ise arka arkaya bulduğu sayılarla aradaki farkı indirmeyi başardı. Fırat Aydemir’in basketi ile kendini toparlayan Selçuk, Melih Kabakçı’nın sayıları ile farkı artırmayı başardı ve ilk yarıyı 48-33 önde tamamladı. İkinci yarıya moralli baylaşan Selçuk Üniversitesi aradaki farkı korumayı başardı ve son periyoda 65-51 önde girdi. Dördüncü ve son periyoda da moralli giren sarı-mavililer ortaya koyduğu istikrarlı oyunu ile maçı 90-74 kazanmasını bildi.
Geçtiğimiz sezon sarı-mavili formayı giyen sezon başında Kepez Belediye ile anlaşan genç oyuncu yeniden aramıza döndü. TB2L B grubunda ki temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi ara transferin son günüde geçtiğimiz yıl da sarı-mavili formayı giyen ancak sezon başında Kepez Belediyespor ile anlaşan Aziz Canı kiraladı. Torku Selçuk Üniversitesi Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Bülent Kaftanoğlu teknik heyetin isteği doğrultusunda takımın takviyesi için yönetim kurulu olarak hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını söyleyerek; “Yine antrenörünüz Altar Tunçkolun isteği doğrultusunda geçen yılda formamızı giyen Aziz Can ile yeniden anlaştık ve sezon sonuna kadar kendisi ile birlikte olma kararı verdik. Aziz Canın Konya’da zorluk çekmeyeceğini ve hemen takım arkadaşları ile uyum sağlayarak katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

SALON: Torku Arena
HAKEMLER:  İsmail Keser, Seher Ayşenur Yazıcıoğlu, Abdullah Uyanık
TORKU SELÇUK ÜNİVERSİTESİ: Caner(5), Hakan(8), Fırat(6), Murat(11), Boddicker(20), Melih(21), Mustafa(3), M.Emre(2), Kaan(3)
İTÜ: Şuacan(7), Onur(1), Enver(6), Tolga(21), Ş. Kemal(9), Umut (2), Ahmet(3), Terry(21), Okan(4),
1.PERİYOT:  27-17(Selçuk), DEVRE: 48-33(Selçuk),
3. PERİYOT: 65-51(Selçuk) SKOR: 90-74(Selçuk)

Editör: TE Bilişim