Önceki gün Spor Toto Süper Lig Lideri Trabzonspor ile zorlu bir kupa maçı oynayan Konya Torku Şekerspor dün ara vermeden çalışmalarına devam etti. Yeşil-beyazlı ekip Ziraat Türkiye Kupası B Grubu son maçında deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak. Konya Torku Şekerspor zorlu maçın hazırlıklarına dün ara vermeden başladı. Trabzonspor maçında forma giyen oyuncular hafif tempolu bir çalışma gerçekleştirirken, diğer futbolcular teknik direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde ağır bir antrenmandan geçti
ALTIPARMAK: TÜRKİYE TORKU ŞEKER İSMİNİ EZBERLEDİ
Süper Lig lideri rakipleri karşısında mükemmel bir futbol oynadıklarını yineleyen Altıparmak, “Birçok takımın karşısında ezildiği Trabzonspor, bizim karşımızda özellikle ikinci yarıda kelimenin tam anlamıyla ne yapacağını şaşırdı. Bu maçı kazanamamamız, sadece tecrübesizliğimizden kaynaklandı. Gol yollarında biraz etkili olabilseydik, şu anda üç puanın sevincini yaşayan biz olacaktık. Önemli değil, tüm Türkiye’ye Konya Torku Şekerspor adını ezberlettik ve yabana atılmayacak bir takım olduğumuzu gösterdik. Ligin başlamasına çok az zaman kaldı, o nedenle durup dinlenmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Önce Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile kupada ve hemen üç gün sonra da Adana Demirspor’la ligde karşı karşıya geleceğiz. Bundan sonra sadece lige ağırlık vermek istiyoruz. İnşallah sezon sonunda mutlu sona ulaşacağız. Bizim en büyük hedefimiz bir üst lige yükselmek bunun için var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.
Konya Torku Şekerspor, Ziraat Türkiye Kupası B Grubundaki dördüncü ve son maçını Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’la 16 Ocak Pazar günü deplasmanda saat 20.00’de oynayacak. Yeşil-beyazlı ekibin bu maçta sahaya daha önce forma giymeyen oyuncuları sürmesi beklenirken, temsilcimiz 19 Ocak Çarşamba günü de Konya’da lig maçında güçlü Adana Demirspor’u konuk edecek. Konya Torku Şekerspor sezonun açılış maçında Adana deplasmanına konuk olmuş ve rakibi ile golsüz berabere kalmıştı. 
Editör: TE Bilişim