Çumra Türkmenkarahüyük Kamil Türk Ortaokulu Ragbi (Flag Futbol) Takımları Trabzon’da düzenlenen organizasyonda önemli başarılar imza atarak Türkiye Şampiyonu oldu. Türkiye Ragbi Şampiyonasında tarih yazan Konyalı sporcular şehre bir gururu yaşattı. Beden Eğitimi Öğretmeni ve takımın antrenörü Cansu Ceylan ise yaptığı açıklamada, gelecek sezonlarda yine şampiyon olacaklarını kaydetti

Trabzon'da gerçekleşen Türkiye Ragbi Şampiyonasında Çumra Türkmenkarahüyük Kamil Türk Ortaokulu, önemli bir başarıya imza attı. Antrenör Cansu Ceylan idaresinde 4 Türkiye derecesi elden eden Konya ekibi, organizasyonu Türkiye Şampiyonluğuyla tamamladı. Okul, şampiyonada 4 derece elde etti.
Türkmenkarahüyük Kamil Türk Ortaokulu Küçük Erkekler
ve Küçük Kızlarda Türkiye şampiyonluğuna ulaşırken Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler kategorisinde Türkiye 2.si oldu.

 Bu sonuçların ardından okul büyük sevinç yaşarken Cansu Ceylan açıklamalarda bulundu. Ceylan yaptığı açıklamada, “Çıktığımız bu çok uzun ve zorlu yolda, yolumuzdaki engelleri kaldıran, kaldıramasa bile azaltmaya çalışan herkese teşekkür ederim. Destekleri için Çumra Belediye Başkanı Recep Candan ve Başkan Yardımcısı Bülent Ersöz'e, Formalarımız için Ana sponsorumuz Alman mühendislik firması Schmid Engineering GmbH şirketine, konaklama masraflarımız için Gökçen Can ve Göteborg'taki tüm arkadaşlarına, yemek giderlerimiz için ÇUMSİAD Başkanı Kerim Topcu'ya, Mazot masraflarımız için Demirciler Petrol Turgut Demirci ve Buğdaylar Petrol Murat Buğday'a, destekleri için Konya Şeker Basın ve Organizasyon Danışmanı Ahmet Bozdam'a, Araç tahsisi için Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürüm Mehmet Altunyaldız'a teşekkür ederim. Diğer tüm ihtiyaçlarımız için Yılmaz Güçlü, Alparslan Buğday, Birlik Tarım, Metin Tok'a, velilerimizden Osman Meriç, Yaşar Hanım Kar, Duran Kar, Ramazan Türk, Bayram Ali Buğday, Fikret Şap ve Yılmaz Buğday'a teşekkür ederim.



‘Önce Allaha sonra sana emanet’ diyerek evlatlarını benimle gönderen tüm velilerime teşekkür ederim. Uğraşlarımı görmezden gelmeyen; sadece iyi zamanda değil, desteklerine ihtiyaç duyduğumda da yanımda olan arkadaşlarım; Çağla İrfan, Dilek Sevgi, Arzu Öztürk, Yasemin Erdemir, Derya Angun, Selcen Peker, Merve Görkem Gündoğar, Vesile Elduran, Güldane Cömert, Şaban Demir'e teşekkür ederim.

İlçe Milli Eğitim müdürlüğümüz Strateji, Eğitim Öğretim ve muhasebe birimine her zamanki destekleri için teşekkür ederim. Daimi destekleri ve emeğime değer verdiği için İl Milli Eğitim Müdürüm Seyit Ali Büyük'e teşekkür ederim. Her zaman yanımda olduğunu bana gönülden hissettiren Konya Gençlik ve Spor Meram İlçe Müdürü Mustafa Koç'a ayrıca teşekkür ederim. Konya Ragbi İl Temsilcisi Paşa Ali Tekkulluk ve Abdülkadir Çetin'e teknik bilgi destekleri için teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

YİNE BİZ ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Başarılarının devam edeceğini ifade eden Antrenör Ceylan, “Bu sezon 17 okul takımım ile sayısız dereceler kazandık. Çok yoruldum ve tüm yorgunluğuma değdi. 60 mevcutlu bir köy okulunda, her sezon takımımız yenilenecek, kafilemizdeki sayımız artacak. Birçok antrenörümüz ve bir sahamız bile olmasa da hazır olun. Ben ve benim çocuklarım gelecek sezon yine biz şampiyon olacağız.” diyerek sözlerini tamamladı.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim