Transfer sürecinden önce oynayacakları maçları olduğunu ve buna odaklarına işaret eden Teknik Direktör İlhan Palut, “Önümüzde Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Lig maçları bulunuyor. Bazı oyuncularımızdan yeteri kadar verim alamadık. Tüm oyuncularımızı kazanmak istiyorum. Dünya Kupası’na verilen arada eksiklerimizi kapatma arzusu içerisindeyiz. Çok sık maç oynadığımız için belki de bazı futbolculardan verim alamadık. Türkiye şartlarında buna neden olmuş olabiliriz. Antalya’da çalışmalarımız devam ediyor ve bu kamp dönemini kendimize fırsat olarak çevirmek istiyoruz. Bugüne kadar fazla süre elde edemeyen ve az forma şansı bulan oyuncularımızı kazanmak istiyoruz. Teknik ekibimizle bunun için uğraşıyoruz. Şuan mevcut kadromuza konsantre olduk diyebiliriz” diye konuştu.

‘DALGALANMALAR YAŞADIK’

İlhan Palut, özellikle üretkenlik açısından daha iyi olmaları gerektiğini vurguladı. Hücum futbol oynamaları gerektiklerine dikkat çeken Palut, “Geçen seneye göre değerlendirecek olursak o dönem daha iyiydik. Şuan geçen yıla göre hücumsal coşkumuzda azalma meydana geldi. Tabi bunda bireysel oyuncularımızın performansındaki dalgalanmalar ile çeşitli bazı sakatlıklar etkili oldu. Defansif olarak savunmadaki kurgumuzu korumamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

‘ÜRETMEK ZORUNDAYIZ’

Ofansif olarak üretmek zorunda olduklarını açıklayan Palut sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi, “Bu kamp döneminde tüm oyuncularımızın performanslarını yukarı çekmek istiyoruz. Bu doğrultuda oyuncularımızdan gelişim bekliyoruz. Ligde iyi savunma yaparak ve hücumsal anlamda da iyi keyif veren bir futbol oynatmak istiyoruz taraftarlarımız için” diyerek sözlerini tamamladı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim