Geçen hafta Süper Lig'de Galatasaray'a 5-0 mağlup olan ve ardından da Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği'ne yenilerek 2'de 0 çeken Kartal'da moraller bozulmuş durumda. Aykut Kocaman'ın gelişi ile birlikte büyük bir çıkış yakalayan yeşil-beyazlılar Galatasaray hezimetinden sonra özgüvenini de kaybetti. Taraftarlar Cumartesi günü ligde Gençlerbirliği'ne konuk olacak olan yeşil-beyazlılardan bu maçı kazanarak toparlanmasını bekliyor

Spor Toto Süper Lig'in 13. Haftasında evinde Galatasaray'a 5-0 mağlup olan Torku Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 2. Hafta maçında Gençlerbirliği'ne de 2-0 yenilerek kötü gidişini sürdürdü. Kısa sürede moral-motivasyon anlamında dibe vuran Kartal, Gençlerbirliği maçında adeta yokları oynadı. Halbuki Aykut Kocaman ile önemli bir çıkış yakalayan yeşil-beyazlılar üst sıralar hedefi için mücadele etmeye başlamıştı. Hafta sonu ligde yeniden Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Kartal'da teknik ekip oyuncuları maça motive edebilmek için büyük çaba sarfediyor. 

GENÇLER MAÇI İLE YENİDEN DOĞUŞ

Ardı ardına alınan mağlubiyetler ve Galatasaray'a kaybedilen farklı maçtan sonra moral olarak dibe vuran Torku Konyaspor için Cumartesi günü oynanacak Gençlerbirliği maçı büyük önem arz ediyor. Kartal'ın yeniden toparlanabilmesi ve Avrupa hedefi için mücadelesini sürdürebilmesi için bu maçtan mutlaka galibiyetle ayrılması gerekiyor. Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın kadroda revizyona gitmesi beklenirken, ilk kesik yiyecek isim ise son haftaların tartışılan ismi Tolga. Kocaman'ın Tolga'nın yerine Ali Turan ya da Fuchs'a görev vermesi bekleniyor. Öte yandan Aykut Hoca'nın bir başka gazabına uğraması beklenen oyuncu ise Rangelov. Deneyimli teknik adamın alternatif şablon arayışında olduğu gelen bilgiler arasında.

KOCAMAN: UMARIM KISA SÜRER

Torku Konyaaspor teknik direktörü Aykut Kocaman Gençlerbirliği'ne 2-0 mağlup oldukları maçtan sonra önemli açıklamalarda bulundu. Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, oynadıkları son iki maçta kalelerine gelen ilk topların golle sonuçlandığını belirterek, "Umarım bu dönem kısa sürer" dedi. Gençlerbirliği ile 4 günde 2 defa karşılaşacaklarına dikkati çeken Kocaman, şunları kaydetti: "Kupada bir üst tura geçmeyi hedeflerken kullanabileceğimiz, alternatif oyuncu sayısını da artırmayı hedefliyoruz. Bu anlamda güzel şeyler oldu ama maçın sonucu istediğimiz gibi olmadı. Karşılaşmada girilen pozisyonları rakibimiz golle sonuçlandırdı ama biz bunu yapamadık."

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim