Saat 19.00'da Akhisar Belediyespor'u ağırlayacak olan Kartal kaybetmesi durumunda düşmenin en büyük adaylarından biri haline gelirken kazanırsa rahatlayacak

Spor Toto Süper Lig'de heyecan son hızı ile sürüyor. Ligin 31. Haftası dön ve önceki gün oynanan karşılaşmalarla başlarken TFF'nin uygulaması gereği bugün tam 7 karşılaşma oynanacak ve hepsi aynı saatte başlayacak. Temsilcimiz Torku Konyaspor ise evinde Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak. Son haftalarda kaybettiği puanlarla bir hayli ateş hattına yaklaşan yeşil-beyazlıların mutlak kazanmak zorunda olduğu karşılaşmanın başlama saati 19.00. Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda oynanacak maçın hakemi ise Özgür Yankaya.

PUAN KAYBINA TAHAMMÜL YOK

Geçen hafta ligdeki en önemli rakiplerinden olan Çaykur Rizespor'a mağlup olarak büyük darbe alan Torku Konyaspor Akhisar Belediyespor maçından mutlak galibiyet ile ayrılmak zorunda. Kartal kazanırsa rahatlarken kaybetmesi durumunda düşme hattında kendini bulabilir. Geçen hafta cezası nedeniyle forma giyemeyen Hasan Kabze'nin dönüşü ile birlikte Kartal'da önemli bir eksik bulunmuyor.Teknik direktör Mesut Bakkal'ın ideal 11'in dışına çıkması beklenmezken Kartal'ın en büyük kozu yine ileri uçtaki fantastik 4'lüsü olacak.

AKHİSAR AVURPA AŞKINA SAHADA

Geçen sezon yükseldiği Süper Lig'de ikinci sezonunda bir hayli iyi bir grafik ortaya koyan Akhisar Belediyespor üst sıralardan kopmamak için bu maça bir hayli önem veriyor. Uefa Avrupa Ligi hayali bulunan Ege temsilcisi 41 puanda yer alıyor ve üst sıraları sonuna kadar zorlamayı hedefliyor. Yeşil-Siyahlılar geçen hafta evlerinde ağırladıkları Kayserispor ile 2-0 öne geçtikleri maçta 2-2 berabere kalmışlardı.

SPOR SERVİSİ

Muhtemel 11: İtandje, Ali Turan, Vukovic, Selim, Mehmet Uslu, Kibong, Mehmet Güven, Hleb, Hasan Kabze, Djalma, Gekas

Editör: TE Bilişim