Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Torku Konyaspor'un başarılı oyuncusu Ömer Ali Şahiner, Cumartesi oynanacak Mersin İdmanyurdu maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu. 'Tek geçerli sonuç galibiyet' diyen Ömer Ali, "Beraberlik bizi mutlu etmez" dedi,

Yeşil beyazlı temsilcimiz Torku Konyaspor'da hafta sonu oynanacak Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıkları dün itibari ile başladı. Kartal, yetenekli oyuncularından Ömer Ali Şahiner yaptığı açıklamada, Mersin'i yenere 40 puana ulaşmak istediklerini belirtti. Galibiyet haricinde geçerli sonuç olmadığını dile getiren Ömer Ali Şahiner, üst sıralardaki yerlerini sağlamlaştırmak istediklerini belirtti. Beşiktaş maçı hakkında da konuşan tecrübeli oyuncu, bu maçı heyecanla beklediklerini ifade ederek, Bizim için de tarihi bir maç olacak" şeklinde konuştu.

SİVAS MAÇINDAN ÇOK ZEVK ALDIM

Torku Konyaspor'un Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı zorlu karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulunan Yeşil beyazlıların orta saha oyuncusu Ömer Ali Şahiner, Sivasspor maçında tribünde maçı izlediğini belirterek, "Takımımızın savunma yapısı iyi olduğu için Sivasspor maçının son dakikaları heyecanlı geçse de, savunmanın diriliği açısında önemliydi. Ben cezalı olduğum için o maçta oynayamadım ama dışarıdan izlerken çok zevk aldım. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

TEK GEÇERLİ SONUÇ GALİBİYET

Mersin İdmanyurdu karşılaşmasının çok zorlu geçeceğini dile getiren Ömer Ali, "Sivasspor maçı artık geçti. Önümüzde çok önemli bir Mersin İdmanyurdu karşılaşması var. Rakip de artık son kozlarını oynuyor. Çok ciddi bir şekilde hazırlıklarını sürdürüyor onlarda. O yüzden çok zor bir maç olacak. İleride çok hızlı ve etkili oyuncuları var. Ancak biz birlikteliğimiz ve takım savunmasını ciddi bir şekilde uygularsak sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. İnşallah orada 40 puana ulaşırız ve üst sıralardaki konumumuzu sağlamlaştırırız. Bizim için Mersin'deki tek geçerli sonuç galibiyet. Beraberlik bizi mutlu etmez" şeklinde görüş bildirdi.

TARİHİ MAÇ OLACAK

Beşiktaş maçını heyecanla beklediklerini ifade eden orta saha oyuncusu Şahiner, "Mersin İdmanyurdu maçının ardından zorlu bir haftaya gireceğiz. Beşiktaş ve Trabzonspor ile maçlarımız var. Beşiktaş maçında tribünlerde müthiş bir şov olacağını düşünüyorum. Onun için Mersin karşılaşmasının bir an önce geçmesinin ve Beşiktaş maçının gelmesini istiyorum. Beşiktaş maçını taraftarların heyecanla beklediğini biliyorum. Şimdiden biletlere ilginin çok fazla olduğunu duymuştum. Bütün Konya bu maçı bekliyor. İnşallah bizim için iyi olur ve ilk maçta olduğu gibi avantajlı skoru koruyarak yarı finale çıkan taraf biz oluruz. Bizim için de tarihi bir maç olacak" diyerek sözlerini sonlandırdı.

MUHAMMED SAYDAM

Editör: TE Bilişim