Ligde dördüncü hafta geride kalırken, A grubunda toplam 16 gol atılırken, en gollü karşılaşma Taşkentspor ile Demirspor arasında oynanan ve 3-3 berabere sonuçlanan maç oldu. Taşkentspor aldığı bir puan ile puan sayısı 4’e çıkartırken, lig sıralamasında 6. sırada yer aldı. Taşkentspor ligin 5. Haftasında karşılaşacağı Ergesspor maçını hazırlıklarına antrenör Talat Yıldırım nezaretinde sürdürüyor. Turuncu beyazlı takım güzel futbol ile 3 puan almayı hedefliyor.

ŞANSSIZ PUANLAR KAYBETTİK

Taşkentspor Kulübü Başkanı Ahmet Şanlı yaptığı açıklamada ligde şanssız bir şekilde puan kayıpları yaşadıklarını ifade etti. Şanlı, “Ligde hedefimize emin adımlarla yürüyoruz. Oynadığımız maçlarda iyi futbol ortaya koymamıza rağmen şanssız bir şekilde puan kaybediyoruz. Şu anda takımız her geçen gün iyiye gidiyor. Sezon sonunda hedefimize ulaşacağız” ifadelerine yer verdi.

1. AMATÖR KÜME’DE DİĞER SONUÇLAR

Konya 1. Amatör Küme’de 4.haftanın diğer sonuçları şu şekilde; A Grubu Yunakspor 1 – 5 Polatoğlu Ahşap, Kulu Belediyespor 1 – 0 Monivaspor, Ergesspor 1 – 2 Cihanbeyli Belediyespor. B Grubu Seydişehir Belediyespor 2 – 0 Ak İnşaat Sanayispor, Yeni Meramspor 0 – 2 Beyşehir Belediyespor, Huğluspor 1 – 1 Bozkır Gençlerbirliği, Selçuk Üniversitesi 1 – 1 Seydişehir Gücü.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim