TFF 3. Lig'de 2022-2023 Futbol sezonu geçtiğimiz hafta sonu oynanan müsabakalar ile başladı. 1. Grupta mücadele eden yavru kartal 1922 Konyaspor ilk haftada evinde Karbel Karaköprü ile karşılaştı. Yeşil beyazlılar rakibi Karbel Karaköprü Belediyespor ile kendi evinde 0-0 berabere kalarak, yeni sezona 1 puan ile başlamış oldu. Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı’na oynanan maça Teknik Direktör Çağdaş Çankaya; Ozan Can Oruç, Murat Karadeniz, Hüseyin Biber, Seçim Can Koç, H. Mert Uyanıker, Yaşar Kavas, İsmail Can Kavuşluk, Ali Karakaya, Seyit Mehmet Söğüt, Oğuzhan Uzun ve Erkan Sasa 11’iyle çıktı. Zaman zaman rakibinden daha üstün oynayan yavru kartallar gol bulamayınca 1 puana razı oldu.  

‘OYUNCU KAZANMAK İSTİYORUZ’

Maç öncesi 1922Konyaspor Kulüp Başkanı Zahir Renklibay her iki takım kaptanlarına çiçek takdim ederek, kazasız, sakatlıksız başarılı bir sezon diledi. Maçta taraftarlara çağrıda bulunan Başkan Renklibay, destek beklediklerini belirterek, “2022-2023 futbol sezonunun camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah sakatlık olmadan güzel bir sezon geçiririz. Takımımız çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. 1922 Konyaspor olarak lige hazırız. 1922 Konyaspor olarak öncelikli amacımız Konya'mızı genç oyuncularla en iyi bir şekilde temsil etmek ve Konyaspor'umuza oyuncu kazandırabilmektir. Bunu da başarabileceğimizi temenni ediyorum. Geçtiğimiz sezon Konyaspor'a kazandırdığımız 2 oyuncu var. Bu sene de eğer Konyaspor'a oyuncu kazandırabilirsek takımımız görevini yerine getirmiş olacak” dedi.

‘TARAFTARLARIMIZ BİZİMLE OLSUN’

Kulüp olarak genç yetenekleri kazandıklarına işaret eden Renklibay, sözlerini şöyle sürdürdü, “Kulübümüzün en büyük handikabı taraftar desteğinin olmamasıdır. Bu takımın taraftara çok ihtiyacı var. Genç oyuncularımız taraftarımızı arkalarında görmek istiyorlar. Taraftarlarımızın mutlaka 1922 Konyaspor Kulübümüzü de desteklemelerini istiyoruz. Yeni transfer ettiğimiz futbolcularımız ve altyapıdan kazandığımız gençlerimiz gerçekten çok yetenekliler. Taraftarlarımız ile birlikte hep beraber sahada güzel bir performans göstermeleri için takımımızın yanında olalım ve seyri güzel maçlar çıkaralım istiyoruz. Biz hazırız, taraftarımızda tribünde hazır olur ve kenetlenirsek üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir müsabakanın olmayacağı kanaatindeyim." dedi.

SAMET AKTAŞ

Editör: TE Bilişim