Geçen yıl ilk defa düzenlenen ve katılımcıların yoğun talebi ile bu yıl tekrar organize edilen Takkeli Dağ Tırmanış Etkinliği katılımcılarını bekliyor. Alpraf, Köylü Tarım Ve Eser Tabela'nın sponsorluğunda organize edilen etkinliği koordine eden Dış Ticaret Uzmanı/Gazeteci Serdar Usman, katılımın ücretsiz olduğunu ifade ederek, "25 Mayıs Pazar günü saat 9:00'da merkez Markomarket-Bera İş Merkezi önünden kalkacak olan servis otobüsleri, katılımcıları etkinlik alanına getirecek" diye konuştu.
Bunun yanında etkinliğe şahsi arabası ile katılmak isteyen katılımcıların Hocacıhan içinden geçen yolu takip ederek, Sarayköy güzergahından devam edip Takkeli Dağ'ın Sulutas istikametine bakan eteğinde  09.30'da başlayacak olan tırmanışa katılabileceklerini söyleyen Usman, tırmanışın öğle saatlerinde son bulacağını ifade etti. Dağın zirvesinde Soma şehitleri için pankart asılıp, dua edileceğini, bunun yanında Pazar akşamının Miraç Kandili olması nedeniyle Kur'an-ı Kerim tilavet edilip, dua ve niyazda bulunulacağını dile getiren Usman, tırmanış esnasında ihtiyaç olabilecek kadarda suyun alınmasına vurgu yaptı. Etkinliğe her yaştan ve gruptan insanın katılabileceğini vurgu yapan Usman, iniş esnasında katılımcılara yiyecek ve içecek ikramlarının olduğunu da aktardı.
 Usman, son olarak katılmak isteyenlerin detaylı bilgi almak için 0532 717 71 78 nolu numaradan bilgi alabileceklerini belirtti.
SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim