Futbol Amatör Küme Süper Grupta 10. hafta oynanan karşılaşmalar ile geride kaldı. Süper Grupta haftanın en önemli maçı ise Selçuklu Belediyespor ve Beyşehir Belediyespor arasında oynandı. Zirve mücadelesi veren iki ekip Selçuklu Belediye sahasında karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda gülen taraf 2-1’lik skorla konuk ekip Beyşehir Belediyespor oldu. Selçuklu Belediyespor ise aldığı yenilgi ile zirvenin 4 puan gerisine düştü. Beyşehir Belediyespor zirvede tek başına kaldı. Lideri takip eden bir başka ekip Muhasebe Gençlerspor ise sahasında Cihanbeyli Belediyespor’u 3-1’le geçerek  takibini devam ettirdi. Puanını 22 yapan mavi-beyazlı ekip ikinci sıradaki Selçuklu Belediyespor’ile arasındaki puan farkını 2’ye indirdi. 4. sırada bulunan Stadspor ise Ereğlispor’a  deplasmanda 1-0 kaybetti ve 15 puanda kaldı. Ereğlispor ise puanını 14’e yükseltti ve 6. sırada yer aldı. 5. sırada bulunan Bozkır Gençlerbirliği ise sahasında Kuluspor ile 0-0 berabere kalarak 14 puan ve averajla 5. sırada yer aldı. Kuluspor ise 8 puanla 8. sırada yer aldı. Haftayı hükmen aldığı Demirspor galibiyeti ile kapatan Sanayispor ise 7 puanla 9.sırada haftayı tamamladı.
A GRUBU KARIŞTI
Futbol Birinci Amatör Küme A grubunda 10. hafta sonunda ilginç bir tablo ortaya çıktı. 8 takımın mücadele ettiği grupta 4 takım liderlik için mücadele ederken 4 takım da küme düşmeme mücadelesi veriyor. Ancak Derespor bu takımların tam ortasında yer alıyor. Haftalardır grubun zirvesinde yer alan Karapınar Belediyespor Çumra deplasmanında 2-1 yenilerek zirveyi rakibi İçeri Çumra Belediyespor’a kaptırdı. Yeşil-siyahlı ekip aldığı yenilgi ile 3 sıraya kadar geriledi. Başakspor’u yenen Selçukspor ise puanını 19 yaparak zirveye ortak oldu ve averajla 2. sırada yer aldı. Başakspor ise 11 puanla ligin dibine düştü. 4. sırada yer alan Derespor Ladikspor’a deplasmanda 3-0 kaybetti. Ladik ekibi puanını 11 yaptı ve ligin dibinden uzaklaştı. Ancak küme düşme tehlikesi devam ediyor. Küme düşme tehlikesi olan diğer ekipler ise Havzaspor ve Seydişehir Gücü. Bu iki ekip hafta sonu karşı karşıya geldi. Seydişehir ekibi sahasında oynadığı maçı 3-1 kazanarak puanını 11 yaptı ve aynı puana sahip rakibini yanına çekti. Bu grupta 10. hafta sonunda 4 ekip 11 puanla sıralandı. Taraftarlar ilerleyen haftalarda grupta nasıl bir şekillenme olacağını merakla bekliyor.
B GRUBUNDA KADINHANI ZİRVEYİ BIRAKMIYOR
Futbol Birinci Amatör Küme B grubunda ise ligin dibi zirveden daha çok ilgi çekiyor. Bu grupta Kadınhanı Belediyespor liderliğini sürdürüyor. Siyah-beyazlı ekip son olarak sahasında Mobilyacılar Sitespor’u 4-1 yenerek puanını 23 yaptı. Mobilyacılar ise 10 puanla 4. basamakta kaldı. 2. basamakta yer alan Maliyespor ise Akşehir Endüstrispor’u 1-0’la geçerek puanını 17 yaptı ve zirve takibini sürdürdü.  Akşehir ekibi ise 6 puanda ve 6. sırada kaldı. Haftayı bay geçen Durak Akkanat YİBO ise 15 puanla 3. sırada yer aldı. Ilgınspor’a yenilen Yeni Meramspor haftayı 7 puanla 5. sırada tamamladı ve küme düşme potasında kaldı. Ilgınspor ise puanını 5 yapmasına rağmen ligin dibinden kurtulamadı. 
Editör: TE Bilişim