Türkiye Futbol Federasyonu 2022-2023 sezonunun ilk iki hafta programını açıkladı. Süper Lig 5 Ağustos’ta resmi olarak başlıyor. Konyaspor ve diğer takımlar yeni sezon için hazırlıklarına devam ederken, temsilcimiz Yeşil Beyazlılar, 8 Ağustos Pazartesi günü saat 21:45’de Ankaragücü ile, 15 Ağustos Pazartesi günü saat 19:15’de ise, Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. İlk maçta deplasmanda kendini test edecek olan Konyaspor, ikinci hafta ise taraftarları ile buluşacak.

‘5 AĞUSTOS’DA BAŞLIYOR’

Obezken başladığı kick boksta şampiyonluktan şampiyonluğa koşuyor Obezken başladığı kick boksta şampiyonluktan şampiyonluğa koşuyor

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, 5 Ağustos'ta başlayacak Süper Lig'in programları, Avrupa kupalarında mücadele eden takımların muhtemel eleme müsabaka tarihleri de dikkate alınarak hazırlandı.Sezon, son şampiyon Trabzonspor'un deplasmanda Süper Lig'in yeni takımı İstanbulspor ile yapacağı maçla açılacak. Karşılaşma, 5 Ağustos Cuma günü saat 19.15'te başlayacak. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde tur atlaması halinde 3. eleme turu müsabakalarını 2 ve 9 Ağustos Salı günlerinde oynayacak Fenerbahçe'nin Ümraniyespor ile yapacağı ilk hafta karşılaşması, 5 Ağustos'ta saat 21.45 olarak planlandı.

‘PLANDA AVRUPA MAÇLARI DİKKATE ALINDI’

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde tur atlamaları halinde 3. eleme turu müsabakalarını 4 ve 11 Ağustos tarihlerinde yapacak Medipol Başakşehir ve Arabam.com Konyaspor'un ilk hafta müsabakaları, 8 Ağustos Pazartesi günü oynanacak. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, 5 Ağustos'ta başlayacak Süper Lig'in programları, Avrupa kupalarında mücadele eden takımların muhtemel eleme müsabaka tarihleri de dikkate alınarak hazırlandı. Sezon, son şampiyon Trabzonspor'un deplasmanda Süper Lig'in yeni takımı İstanbulspor ile yapacağı maçla açılacak. Karşılaşma, 5 Ağustos Cuma günü saat 19.15'te başlayacak.

Editör: TE Bilişim