Drone görüntüsü alınan iftar yemeğinde, kuşbakışı açısından belli olacak şekilde masalardan ‘ASKF’ yazılması da dikkatlerden kaçmadı.  

‘YİNE BİR ARAYA GELMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ’

İftar davetinin ardından açıklamalarda bulunan Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay, davete icabet edenlere tek tek teşekkür ettikten sonra; “Emektar stadyumumuz yıkılmadan önce bir kez daha yine burada bir araya gelmek istedik. Her yıl geleneksel olarak iftar davetlerimizi burada yapardık. Bu ise buradaki son buluşmamız olacak. İnşallah önümüzdeki yıl daha büyük bir platformda görüşmek üzere. Herkese iyi Ramazan’lar, iyi bayramlar diliyorum” dedi.

ÇOK SAYIDA KATILIM YAŞANDI

Atatürk Stadyumu’nun yeşil zemininde Konya ASKF tarafından tertip edilen ve çeşitli branşlardan 7’den 70’e tüm antrenör ve sporcuların katıldığı iftara davetine çok sayıda katılım gerçekleşti. Davetliler, iftar yemeğinin ardından birbirleri ile hasbihal ederek günün geri kalan kısmını değerlendirdi.

MASALARLA ‘ASKF’ YAZILDI

Yeşil zemin üzerinde dağınık şekilde duran masaların esprisi ise iftar daveti sırasında uçurulan drone sayesinde anlaşıldı. Alınan drone görüntülerinde zemin üzerinde Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun kısaltması olan ‘ASKF’ yazdığı görüldü.

HASAN YILDIRIM

Editör: TE Bilişim