İttifak Holding Konyaspor’un orta saha oyuncularından Soner Dikmen, Hatayspor maçında sonradan oyuna dahil olurken 87.dakikada Ahmed Hassan’a yaptığı asistle bu sezonki 4.asistine ulaştı. Sezon başında Gençlerbirliği’nden kadroya dahil edilen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Yeşil-Beyazlı forma ile lig ve kupa olmak üzere toplamda 37 maçta forma giydi.

Amir Hadziahmetovic ile orta alan kurgusunda önemli bir rolü olan Soner Dikmen, bu sezon Altay, Fenerbahçe ve Kasımpaşa maçlarında gol sevinci yaşarken Karagümrük, Başakşehir, Gaziantep Futbol Kulübü ve son olarak Hatayspor maçlarında birer kez gol pasını veren isim oldu. Son haftalarda ise zaman zaman performans anlamında düşüklük yaşayan Soner, formayı Oğulcan Ülgün’e kaptırdı. Orta alanda takıma dinamizm sağlayan ve İlhan Palut’un sisteminde önemli bir yere sahip olan Soner için sezon başında beklenti düşükken gelinen noktada tecrübeli futbolcunun gösterdiği performans taraftarların takdirini topladı.

Geçtiğimiz günlerde Konyaspor ile sözleşmesini uzatan başarılı orta saha oyuncusuna bazı kulüplerin ilgisi olduğu bilinirken sezonun sona ermesinin ardından Konyaspor’un kapısının Soner Dikmen için çalınması bekleniyor. Gösterdiği performansla taraftarların gönlünde taht kuran orta saha oyuncusu her golünden sonra da Ahmet Çalık’ı unutmayarak merhum futbolcuya vefasını göstererek alkış topladı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim