Bu sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi ön eleme, Türkiye Kupası ve Süper Lig başta olmak üzere üç kulvarda mücadele edecek olan temsilcimiz Konyaspor’da transfer noktasında hareketli saatler yaşanıyor. Süper Lig’in başlamasına da az bir süre kalırken, Konyaspor’un önemli bir forvet transferi yapması ön görülüyor. Teknik Direktör İlhan Palut’un sunmuş olduğu teknik raporlar doğrultusunda hareket eden Konyaspor’un kısa süre içerisinde ileri uca bir takviye yapması bekleniyor. Bu noktada Avrupa’da transfer harekâtı devam ederken, Konyaspor’un adını sır gibi sakladığı 3-4 oyuncu ifade ediliyor.

BAŞKAN NE DEMİŞTİ?

Konyaspor menfaatleri için hareket ettiklerini kaydeden Başkan Özgökçen, yönetim olarak transferde önemli mesafe sağladıklarını açıklamıştı. Pato, transferinin kesinlikle olmayacağını bildiren Özgökçen, takıma katkı sağlayabilecek bir oyuncu almaya çalıştıklarını ifade etmişti. Gökçen, adını sır gibi sakladıkları 3-4 oyuncu ile görüşmelerin tüm hızıyla devam ettiğini anlatarak, taraftarları heyecanlandırmıştı.

‘YIRTICI FORVET OLACAK’

Daha önceki demeçlerinde ileri uca takviye istediğini söyleyen Konyaspor, teknik patronu ise önemli bir golcü transferi olacağı mesajı vermişti. Yırtıcı bir forvet istediğini yönetime bildiren Palut’un teknik olarak, sırtı dönük top alabilen, sadece ofansif anlamda değil, defansif anlamda da geriden gelip top alabilen bir oyuncu istediğini söylemişti. Konyaspor yönetiminin ise, transfer sürecini daha da hızlandırdığını ifade ediliyor.

Konyaspor taktik çalıştı

Öte yandan, UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu maçında perşembe günü Belarus temsilcisi Bate Borisov ile oynayacak Konyaspor, karşılaşmanın hazırlıklarına Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’mizde yaptığı sabah antrenmanı ile devam etti. Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, aktivasyon ve CORE ısınma ile başladı. Futbolcularımız, taktik çalışması ile devam eden antrenmanı çift kale maç ile sonlandırdı.

SAMET AKTAŞ

Editör: TE Bilişim