Ligin 3.hafta maçında iç sahada karşılaştığı Final Spor’u yenen ve moral kazanan basketbol temsilcimiz Selçuklu Basketbol Takımı, 4.hafta müsabakasında Artvin Belediye’ye konuk olacak. Bu maç için uzun bir yolculuğa çıkacak olan mavi beyazlı takım, bugün Konya’daki son antrenmanını gerçekleştirecek. Yarın sabah saatlerinde havayolu İstanbul’a oradan da yine havayolu Trabzon’a gidecek olan Konya ekibi, burada 1 gün konakladıktan sonra maç günü Artvin’e hareket edecek. 

SON ANTRENMAN TRABZON’DA

Selçuklu Basketbol Takımı, yorucu yolculuğun ardında Trabzon’da bir gün konaklayacak ve Artvin Belediye maçının son çalışmasını burada gerçekleştirecek. Mavi beyazlı takım maça günü karşılaşmanın oynanacağı şehre gidecek. Konya ekibi, ligin 4.maçında deplasmanda Artvin Belediye’yi yenerek dış sahadaki ilk galibiyetini almak istiyor. Sezonun ilk maçında Petkim’i yenen Selçuklu, 2.hafta Akhisar’a deplasmanda mağlup olmuştu.

MADDİ KRİZ ÇÖZÜLÜYOR

Sezonun başlaması ile Selçuklu Basketbol Takımı’nda en büyük sorun oyuncuların ücretlerinin verilememesi oldu. Mavi beyazlı takımda bu kriz çözüme kavuşturuluyor. Selçuklu Belediyesi’nin devreye girmesi ile Cuma günü oyuncuların alacaklarının ödenmesi planlanıyor. Ligin ilk üç haftasında ücretlerini alamamasına rağmen oyuncuların mücadeleci ve iyi performansı alkış almıştı. Maddi krizin çözülmesi ile takım içinde daha olumlu bir havanın esmesi bekleniyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim