Selçuklu Belediyesi tarafından 7’den 70’e tüm vatandaşların spor yapmalarını sağlamak amacıyla düzenlenecek olan ‘Selçuklu Belediyesi Masa Tenisi Turnuvası’nda kayıtlar sürüyor.  4-10 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan turnuvaya 7 yaş üstü tüm vatandaşlar başvuru yapabiliyor. 30 Kasım’a kadar sürecek olan online kayıtlar www.selcuklubelediyespor.com ve https://ebelediye.selcuklu.bel.tr/EYasam/KulturSanatFaaliyetleriBasvuruRehberi adresi üzerinden yapılıyor. Minikler, Küçükler, Yıldızlar, Gençler, Büyükler ve Veteranlar kategorisinde düzenlenecek olan turnuvada müsabakalar, Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu ve Şehit Hacı Osman Ayyıldız Spor Salonunda (Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi) oynanacak.

‘DERECE YAPANLARA HEDİYE VERİLECEK’

Selçuklu Belediyesi tarafından organize edilecek olan turnuvada derece yapan sporcular, çeşitli hediyelerinde sahibi olacak. Kategorilerini şampiyon olarak tamamlayan sporcular Çeyrek Altın, ikinci olarak tamamlayanlar Gram Altın ve üçüncü olarak tamamlayanlar ise akıllı saat ödüllerinin sahibi olacak. Turnuvada sporcuların mücadele edeceği kategoriler şu şekilde;

‘KATEGORİLER BELLİ OLDU’

Minikler Kategorisi (kadın-erkek) turnuvaya 1 Ocak 2012 ve sonrası doğumlu sporcular katılabilir. Küçükler Kategorisi (kadın-erkek) turnuvaya 1 Ocak 2010-31 Aralık 2011 arası doğumlu sporcular katılabilir. Yıldızlar kategorisi (kadın-erkek) turnuvaya 1 ocak 2008 - 31 aralık 2009 arası doğumlu sporcular katılabilir. Gençler Kategorisi (kadın-erkek) turnuvaya 1 Ocak 2004 - 31 Aralık 2007arası doğumlu sporcular katılabilir. Büyükler Kategorisi (kadın-erkek) turnuvaya 1 ocak 2004 ve 31 aralık 1973 arası doğumlu sporcular katılabilir. Veteranlar kategorisi (kadın-erkek) turnuvaya 1972 yılı ve öncesi doğumlu sporcular katılabilecek.

SPOR SERVİSİ

Konyaspor’dan ‘ADALET’ açıklaması! Konyaspor’dan ‘ADALET’ açıklaması!