Türkiye’nin en büyük amatör spor kulüplerinden birisi olan Selçuklu Belediyespor Kulübü, Basketbol branşında dev bir atılım gerçekleştiriyor. İlk olarak alt yapı çalışmalarına hız verecek olan Selçuklu Belediyespor Kulübü Altyapı Koordinatörlüğü için Türk Basketbolunun tecrübeli ve önemli isimlerinden Ahmet Bülbül anlaşmaya vardı. Bülbül, Kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde kendisini 2 yıllığına Mavi-Beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı. Bülbül, 31 Temmuz Pazar günü Selçuklu Belediyesi Yenikent Spor Salonunda yapılacak olan 7-19 Yaş grubu Basketbol seçmeleri ile birlikte görevine başlayacak. Seçmelere katılan sporcular Selçuklu Belediyespor Kulübü lisanslı sporcusu olmak için mücadele edecek. 

 

BÜLBÜL: BÖYLE BİR PROJENİN İÇİN BULUNDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM

Selçuklu Belediyespor Kulübü Basketbol Altyapı Koordinatörü Ahmet Bülbül, “Türkiye’nin en büyük amatör spor kulüplerinden birisi olan Selçuklu Belediyespor Kulübünde görev yapacağım için mutluyum, heyecanlıyım. Bir an önce Konya basketbolunda potansiyelli genç sporcularımızla çalışmak istiyorum. Bunun için Konya genelinde bir seçme yapacağız. Basketbol organizasyonumuzun içerisinde yer almak isteyen tüm gençlerimizi seçmelerimize davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

TEZCAN: AHMET BÜLBÜL HOCAMIZA GÜVENİYORUZ

Selçuklu Belediyespor Kulübü  Başkanı Mustafa Yavuz Tezcan, “Türk Basketbolunun Altyapı konusunda en tecrübeli antrenörlerinden birisi olan Ahmet Bülbül hocamızla anlaştığımız için mutluyuz. Kendisi yaklaşık 25 yıl Türk Telekom takımında görev yaptı. Altyapı konusunda uzman bir antrenör. Selçuklu Belediyespor Kulübümüzün de özellikle Basketbol branşında önemli bir potansiyeli bulunuyor. İlçemizde bulunan bu potansiyeli tecrübeli ve önemli bir isme emanet etmek istedik. O yüzden Ahmet Hocamıza güveniyoruz, kendisi Konya’da iz bırakacak işlere imza atacaktır. Kendisine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ömer Korkmaz'dan FLAŞ açıklamalar! Ömer Korkmaz'dan FLAŞ açıklamalar!

BGL’DE SELÇUKLU BELEDİYESPOR KULÜBÜ MÜCADELE EDECEK

Türkiye Basketbol Liginde geçtiğimiz sezon Play-Off Şampiyonu olarak Basketbol Süper Ligine yükselen temsilcimiz Beysu Konyaspor Basketbol Basketbol Gençler Ligi’ne de katılım hakkı elde etmişti. Altyapıya büyük önem veren Selçuklu Belediyespor Kulübü, Konyaspor ile yapılan işbirliği sonuncunda bu sezon BGL’de şehrimizi temsil edecek. BGL kadrosunun Başantrenörlüğünü ise Ahmet Bülbül yapacak.

Editör: TE Bilişim