Selçuklu Belediyespor adından söz ettirmeye devam ediyor. Birçok sporcunun yetişmesine vesile olan ve geleceğe hazırlayan Selçuklu Belediyespor farklı branşlarda verdiği eğitimlerin meyvesini vermeye devam ediyor. Belediye bünyesinde çeşitli müsabakalara katılan sporcular madalyaları bir bir topluyor. Selçuklu Belediyespor bu kez bisiklet, masa tenisi ve okçuluk branşlarında tam 15 madalya birden kazandı.

‘BİSİKLETTE MADALYA GELDİ’

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından geçtiğimiz günlerde düzenlenen düzenlenen Türkiye Bisiklet Şampiyonası’na 40 ilden 420 sporcu katılmıştı. Bu yarışlarda 15 yaş altı erkekler 58 kilometrede Selçuklu Belediyespor’dan Göktürk Yüzerler ikinci olurken, bu kategoride takım klasmanında Selçuklu Belediyespor üçüncü olarak madalya almasını bildi. 7 yaş altı erkekler kriteryum yarışlarında Selçuklu Belediyespor’dan Osman Talha Eke üçüncü olarak kürsüde yer alırken, 15 yaş altı erkekler kriteryumda Göktürk Yüzerler birinci oldu.

‘ATA SPORU 7 MADALYA GETİRDİ’

Selçuklu Belediyesi’nin ev sahipliğinde Şehit Mustafa Çizmeci Spor Salonu’nda düzenlenen ve 81 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Alparslan-Malazgirt Okçuluk Turnuvası’nda Selçuklu Belediyespor Okçuluk Takımı sporcuları toplamda 7 madalya kazanarak yine önemli bir başarıya imza attı. Selçuklu Belediyespor’dan Eymen Erdem Çağlıyan, Mehmet Kaan Kubak ve Ayşe Yiğit kategorilerinde birincilik kürsüsüne çıkarken, Beren Kızılöz ve Halis Asım Kantaş ikinci, Eyüp Kaan Erduran ve Talha Ensar Güler üçüncü oldu.

 ‘MASA TENİSİ TAKIMINDAN 4 MADALYA’

Selçuklu Belediyespor bu kez Isparta’da düzenlenen Masa Tenisi Küçükler Grup müsabakalarında Selçuklu Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Takımı kızlar kategorisinde şampiyon, erkekler kategorisinde de ikincilik elde etti. Selçuklu Belediyesporlu sporcular kategorilerinde toplam 4 madalya kazanmasını bildi.

‘SPORCULARIMIZIN HEP YANINDAYIZ’

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı başarı elde eden sporcuları tebrik etti. Selçuklu Belediyesi olarak sporculara sahip çıktıkları aktaran Başkan Pekyatırmacı, her türlü imkanı gösterdiklerini ifade ederek, “Sporcularımızın yanlarında olmayı sürdürüyoruz. Gerek yaz spor okullarında gerekse kış spor okullarında öğrencilerimizi uzman antrenörler tarafından eğitip geleceğe hazırlıyoruz. Bugüne kadar binlerce gencimize eğitim verdik. Bunun meyvelerini yarışlarda yeni başarılar elde ederek ve madalyalar toplayarak almaya devam ediyoruz. Son 2 günde 3 branşta toplam 15 madalya kazandık. Bisiklet Takımı 4, Masa Tenisi Takımı 4 ve son olarak Okçuluk Takımı 7 madalya birden kazanmasını bildi. Ben emeği geçen hocalarımız ve sporcularımıza bu başarılar için teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Selçuklu spor adına bundan sonrada elinden gelen gayreti göstermeye devam edecek” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim