Konya Amatör Küme U16 Futbol Liginde 2022-2023 sezonunu Selçuklu Belediyespor Kulübü U16 Futbol Takımı namağlup şampiyon olarak tamamladı. Selçuklu Belediyesi Suni çim sahada oynanan sezonun son karşılaşmasında 1922 Konyaspor ile karşılaşan Selçuklu Belediyespor Kulübü rakibiyle 0-0 berabere kalarak sezonu namağlup şampiyon olarak tamamladı. Karşılaşmanın ardından şampiyonluk sevincini doyasıya yaşayan Selçuklu Belediyespor Kulübü Futbol Takımına Şampiyonluk Kupasını Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Taşyüz takdim etti.

‘ŞEHRİ TEMSİL EDECEK’

Final karşılaşmasını Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Yavuz Tezcan ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ay’da yerinde takip etti. İl finalleri grubunda sırasıyla Meram Kara Kartalllar, Karatay Belediyespor ve 1922 Konyaspor ile karşılaşan Selçuklu Belediyespor Kulübü üç maç sonunda topladığı 7 puanla İl Finallerini ilk sırada tamamlamayı başardı ve 2022-2023 sezonunda Türkiye Şampiyonasında şehri temsil etme hakkı kazandı. Selçuklu Belediyespor Kulübü U16 Futbol Takımı geçtiğimiz sezonda Türkiye Şampiyonası’nda şehrimizi temsil etmiş ve ilk 8 takım arasına kalmayı başarmıştı.

Ali Koç, Dursun Özbek ve Ertuğrul Doğan, PFDK'ye sevk edildi Ali Koç, Dursun Özbek ve Ertuğrul Doğan, PFDK'ye sevk edildi

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim