Selçuklu Belediyespor ve Tezcan ailesi acı günlerinden birini yaşıyor. Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Yavuz Tezcan babası, Mustafa Tezcan geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. 76 yaşında olduğu öğrenilen Merhum Mustafa Tezcan, dün ikindi namazına müteakiben Kurtuluş Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından, hep bir ağızdan yapılan dualar eşliğinde toprağa verildi. Cenazeye; Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, spor camiası, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, sevenleri ve yakınları katıldı. Merhum Mustafa Tezcan’ın yaşlılığa bağlı olarak bir süredir tedavi gördüğü öğrenildi. Yenigün Gazetesi olarak merhum Mustafa Tezcan’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.

KULÜP TEZCAN AİLESİ İÇİN MESAJ YAYINLADI

Selçuklu Belediye Spor Kulübü, babası vefat Kulüp Başkan Mustafa Yavuz Tezcan için başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi, “Başımız sağolsun. Selçuklu Belediyespor Kulüp Başkanımız Mustafa Yavuz Tezcan'ın kıymetli babası Mustafa Tezcan, Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Kulüp Başkanımız başta olmak üzere, ailesi ve tüm sevenlerinin başı sağolsun. Mekânı cennet olsun.” denildi.

PEKYATIRMACI’DA TAZİYE DİLEKLERİNİ İLETTİ

Selçuklu Belediyespor Kulüp Başkanımız Mustafa Yavuz Tezcan’ın değerli babası Mustafa Tezcan’ı dualarla ebediyete uğurladık. Merhuma Allah’tan rahmet, Tezcan ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun” denildi

Kupa için geri sayım... Kupa için geri sayım...

SAMET AKTAŞ

Editör: TE Bilişim