TB2L B grubunda bu sezon inişli çıkışlı bir grafik çizen Torku Selçuk Üniversitesi bu hafta sonu evinde şampiyonluğun iddialı takımlarından Kepez Belediyespor’u ağırlayacak. Üniversite ekibi zorlu maçın hazırlıklarını tam kadro ve moralsiz bir şekilde sürdürüyor. Ligde istediği istikrarı yakalayamayan Selçuk Üniversitesi kepez maçı ile yeni bir sayfa açmanın hesaplarını yapıyor. B grubunda inişli çıkışlı bir grafik çizerek taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Torku Selçuk Üniversitesi hafta sonu oynayacağı zorlu Kepez Belediyespor maçı için günde çift çalışma yapıyor. Antrenör Altar Tunçkol nezaretinde çalışan sarı-mavili takımda sporcuların hırslı ve istekli olmaları dikkatleri çekiyor. Tecrübeli çalıştırıcı Tunçkol Kepez Belediye maçını kazanmaktan başka bir sonucu düşünmediklerini söyleyerek “Ara transferde kadromuza dahil edilen oyuncuların tam olarak takıma uyumu ile gücümüze güç katacağımıza inanıyoruz. Kepez Belediyesi ile oynayacağımız kritik maç öncesi bizi düşündüren ciddi bir sakatlık yok. Taraftarlarımızın desteği ile bu maçı alıp yeniden iyi bir seri yakalamak arzusundayız” dedi.
Torku Selçuk Üniversitesi Spor kulübü Genel sekreteri Tayfun Yenikaynak ise artık kaybetmek gibi bir lüksleri kalmadığını söyleyerek “Gelişim Koleji karşısında alınan yenilgi hem yönetimi hem de camiamızı derinden etkiledi. Artık böyle mağlubiyetler yaşamak istemiyoruz. Sporcularımızın Kepez Belediye karşısında bu acıyı unutturup bizleri yeniden mutlu etmelerini bekliyoruz” dedi Ara transferin son günü Kepez Belediyespor’dan kadroya dahil edilen ancak Gelişim Koleji maçında takımda ki yerini alamayan Aziz Can’ın bu hafta ki maçta sarı-mavili formayı giyeceği bildirildi. Bu konuda kulüp yönetiminden yapılan açıklamada tüm sporseverler bu zorlu maça davet edildiler.
Kulüp Başkan Yardımcılarından Ali Arıkoğlu Gelişim koleji yenilgisinin kendilerini çok üzdüğünü belirterek; “Bu maçla ilgili olarak ayrıca önümüzdeki zorlu maçlar serisi ile ilgili olarak yapılacak olan haftalık yönetim kurulu toplantısında teknik heyetimizden geniş kapsamlı raporlar alacağız. Biz yönetim olarak hala bu takımın BEKO basketbol ligine çıkacağına inanıyoruz. Bizim gibi zirve mücadelesi yapan bazı rakiplerimizin sahalarında maç kaybetmeleri bizim umutlarımızı sürdürmemize neden oluyor. Ancak bizim de hesapta olmayan bu yenilgilerimiz gelecek adına moralimizi bozuyor. Takımımızın kısa sürede toplanarak artık seri galibiyetler almasını ve oturmuş iddialı bir takım görüntüsü vermesini sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.
 
Editör: TE Bilişim