TB2L B grubunda ki temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi mutlak galibiyet için gittiği Gelişim koleji maçında umulmadık bir şekilde farklı mağlup olunca teknik heyet, hafta sonunu sporcularına yaptırdığı ceza idmanları ile geçirdi. Gelişim karşısında iyi bir oyun sergileyemeyen Sarı-Mavililer bu hafta kendi sahasında karşılaşacağı Kepez Belediyespor maçının hazırlıklarını ise günde çift antrenman yaparak sürdürüyor.
Kulüp Başkan Yardımcılarından Ali Arıkoğlu Gelişim koleji yenilgisinin asla kabul edilemeyecek bir sonuç olduğunun altını çizerek ‘Bu maçla ilgili olarak ayrıca önümüzdeki zorlu maçlar serisi ile ilgili olarak bu akşam yapılacak olan haftalık yönetim kurulu toplantısında teknik heyetimizden geniş kapsamlı raporlar alacağız. Biz yönetim olarak hala bu takımın Beko basketbol ligine çıkacağına inanıyoruz. Bizim gibi zirve mücadelesi yapan bazı rakiplerimizin sahalarında maç kaybetmeleri bizim umutlarımızı sürdürmemize neden oluyor. Ancak bizim de hesapta olmayan bu yenilgilerimiz gelecek adına moralimizi bozuyor. Takımımızın kısa sürede toplanarak artık seri galibiyetler almasını ve oturmuş iddialı bir takım görüntüsü vermesini sabırsızlıkla bekliyoruz’ dedi.      
Gelişim Koleji maçını izleyen Selçuk Üniversitesi Spor Kulüp başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut bu yenilginin kabul edilemez olduğunu söyledi. Turgut” Gerçekten de devre arasında ve İTÜ maçlarında takımımız teknik heyet ile birlikte çok iyi bir hazırlık dönemi geçirmişlerdi. İlk yarıda da hesapta olmayan yenilgiler almış v e moral olarak üzülmüştük. Ama ara transferde maddi olarak yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarımız risk alarak hiçbir fedakarlıktan kaçınmamışlar ve teknik heyetimizin isteği doğrultusunda da takım takviye edilmişti. Ama maalesef Gelişim Koleji maçında ortaya konulan oyun bizleri hayal kırıklığına uğrattı” dedi.
Editör: TE Bilişim