TB2L B grubunda zirve hesapları yapan Torku Selçuk Üniversitesi hafta sonu ağırlayacağı Kepez Belediyespor maçı için günde çift çalışma ile hazırlıklarını sürdürüyor. Selçuk Üniversitesi’nin rakibi olan Kepez Belediyespor halen puan cetvelinde tek mağlubiyetli TED Kolejlilerin arkasında üç mağlubiyetle ikinci sırada yer alıyor. Temsilcimiz ligin ilk yarısında Antalya’da oynanan maçta rakibine mağlup olmaktan kurtulamamıştı.
Torku Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Başkan yardımcılarından iş adamı Ali Arıkoğlu Kepez Belediyespor maçını kazanarak yeniden iyi bir çıkış yakalamak istediklerini ifade etti. Tüm basketbol severleri kritik ve zorlu Kepez maçına davet ederek ‘Yönetim olarak tek hedefimiz sezon başında da ortak hedef olarak açıkladığımız gruptan çıkmak ardından da final four müsabakalarının ardından yeniden BEKO basketbol ligine dönebilmektir. Bu takım da bunu başaracak güce sahiptir. Elbette ligin ilk yarısında hiç hesapta olmayan bazı maçları kaybettik. Ligin ikinci yarısının ikinci maçında da İzmir’de yine hesapta olmayan bir yenilgi aldık. Bu yenilginin ardından da antrenör Altar Tunçkol ve teknik menajerden mağlubiyetin nedenleri ile ilgili olarak sözlü rapor aldık. Biz bunları hep birer iş kazası olarak görüyoruz. Ama hedefe ulaşmak içinde artık daha fazla kredimizin kalmadığını herkes biliyor. Bu yüzden de cumartesi günkü karşılaşma çok zorlu ve çekişmeli geçecek. Taraftarlarımızın desteği ile bu maçı kazanmaktan başka bir sonucu düşünmüyoruz’ dedi. 
Aziz Can eski takımına karşı forma giyecek
Cumartesi günü oynanacak bu zorlu maçın en kritik isimlerinden birisi ise Torku Selçuk üniversitesi oyuncularından Aziz Can. Aziz Can geçtiğimiz sezon Torku Selçuk Üniversitesi’nin formasını giymiş ve sarı-mavililerin başarısı için mücadele etmişti. Ancak ligin bitimi ile birlikte Selçuk Üniversitesi’nden ayrılan Aziz Can Kepez Belediyespor ile sözleşme imzalamış ve ligin ilk yarısında da Kepez Belediyespor takımımın başarısı için ter dökmüştü. Ara transferin son gününde Aziz Can bir kez daha Torku Selçuk Üniversitesine dönmüş son günün son saatlerinde Selçuk Üniversitesine imza atmıştı. Aziz Can Selçuk Üniversitesine transfer olduktan sonra ilk lig maçı olan Gelişim Koleji müsabakasında süren tedavisi nedeni ile forma giyememişti. Kulüp sağlık heyetinin verdiği bilgilere göre Aziz Can cumartesi günkü müsabakada büyük bir ihtimalle Selçuk Üniversitesi’nin formasını giyecek.
 
Editör: TE Bilişim