Sarı-Mavililerde İTÜ maçı için üç günlük aranın ardından pazartesi günü itibarıyla çalışma temposunu artırdılar. Kulüp Basın Sözcüsü Güven Öten İTÜ galibiyeti ile 2.yarıya daha umutlu başlamak istediklerini belirterek
 “Bizim yer aldığımız grup gerçekten final four içinde yer alacak 4 takımın buradan çıkacağına kesin gözü ile bakılan bir grup. Ligin ikinci yarısının ilk yarısına oranla çok daha zor ve çetin geçmesi bekleniyor. Teknik heyetimiz bunun bilinci içerisinde çalışma programını yaptı. İnşallah hedefimize ulaşacağız. Ayrıca yönetim kurulumuz da teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda her an yeni transferleri kadromuza dahil edebilir. Zaten Konya spor camiasının iş dünyasının bugüne kadar kulübümüze verdiği destek ortada. Konya halkına ve spor kamuoyuna minnettarız” dedi.
Selçuk Üniversitesinde transfer çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Selçuk Üniversitesi’ni Beko Basketbol Ligine taşımak isteyen yönetim takımı güçlendirmek için  tüm gücü ile çalışıyor.  Yönetim teknik heyetin istemesi halinde takıma yeni oyuncuların dahil edilmesi için fedekarlık yapma kararı aldı. Yönetim kurulu üyeleri yönetim olarak başarı için kenetlendiklerini ifade ettiler.Yöneticiler, “Biz maddi ve manevi hiçbir fedekarlıktan kaçınmıyoruz. Bundan sonrası ise teknik heyetin ve sporcuların işi. Şimdi biz eğer isteniyorsa ve varsa BEKO Basketbol ligi de dahil kim isteniyorsa yine fedekarlık yaparak kadromuzu takviye ederiz. Yeter ki sporcularımız ve teknik heyetimizin Konya basketbol camiasının yüzünü güldürsünler” dedi.
Editör: TE Bilişim