Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde zirve mücadelesi veren Torku Selçuk Üniversitespor’da ikinci yarının ilk maçı olan İTÜ sınavının tüm hazırlığı tamamlandı. Takımımız bugün oynanacak zorlu maçı kazanıp ikinci yarıya iyi bir giriş yapmak istiyor. Ligin ilk yarısında beklenen performansı gösteremeyen ve ligin en kaliteli kadrosuna sahip olmasına karşın 17 puan toplayarak zirvenin oldukça gerisinde kalan Sarı-Mavililer ikinci yarıdan ise umutlu.
Kısa devre arası tatili sonrasında yeniden top başı yapan ve hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Torku Selçuk, bugün ligin ilk maçında deplasmanda mağlup ettiği İTÜ ile zorlu bir maça çıkacak. Torku Arena’da oynanacak ve saat 16.00’da başlayacak maçı İsmail Keser, Seher Ayşe Yazıcıoğlu ve Abdullah Uyanık hakem üçlüsü yönetecek. Bu önemli maça basketbol severlerinde ilgi göstermesi bekleniyor.
Devre arasında Vestel’den Mustafa Güçyetmez’i kiralayan ve kadrosunu güçlendiren ekibimizde yıldız oyuncunun bugünkü maçta oynayıp oynayamayacağı ise maç saatinde belli olacak. Sarı-Mavililerin tecrübeli çalıştırıcısı Altar Tunçkol, ikinci yarıya iyi bir giriş yapıp son maça kadar performanslarını sürdürmek istediklerini belirterek, “Kadromuzun gücü ortada. Bizler neler yapabileceğimizi ikinci yarıda gösterip play-offlara en avantajlı konumda başlayacağız. Taraftarımız bugünkü maçta da bize destek olmalı” dedi.
Kulüp Basın Sözcüsü Güven Öten İTÜ galibiyeti ile 2.yarıya daha umutlu girmek istediklerini belirterek, “Bizim yer aldığımız grup gerçekten final four içinde yer alacak 4 takımın buradan çıkacağına kesin gözü ile bakılan bir grup. Ligin ikinci yarısının ilk yarısına oranla çok daha zor ve çetin geçmesi bekleniyor. Teknik heyetimiz bunun bilinci içerisinde çalışma programını yaptı. İnşallah hedefimize ulaşacağız. Ayrıca yönetim kurulumuz da teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda her an yeni transferleri kadromuza dahil edebilir. Zaten Konya spor camiasının iş dünyasının bugüne kadar kulübümüze verdiği destek ortada. Konya halkına ve spor kamuoyuna minnettarız” dedi.  
Editör: TE Bilişim