Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya kampında aralıksız sürdürüyor. Teknik adam Mehmet Altıparmak nezaretinden günde yaptığı çift idmanla idmanlarını sürdüren yeşil-beyazlılar, yakaladığı tempo ile tüm sevenlerinin yüzünü güldürüyor. Bir diğer taraftan da ara transfer çalışmalarına devam eden yeşil-beyazlılarda resmi imzalar bugünden itibaren atılmaya başlıyor.
Ara transfer döneminin resmen başlaması ile yeşil-beyazlı ekipte Belediye Vanspor’dan forvet Serdar, Boluspor’un sol kanat oyuncusu Doğan Altınkaya ve Bozüyükspor’dan Hüseyin Burak Erin ve son olarak Konyaspor alt yapısından yetişen ve sezon başında kiralık olarak İnegölspor’a verilen Recep Aydın’ın bugün imza atması bekleniyor. Ayrıca Şekerspor yapacağı nokta transferleri 11 Ocak’ta Trabzonspor ile oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesinde bitirmenin hesaplarını yapıyor.
Lig ve kupa maçı öncesinde hazır duruma gelmek için büyük çaba sarf eden yeşil-beyazlılarda, Bank Asya 1. Ligi’nde mücadele eden bir stoper, biri Bank Asya Ligi bir diğeri ise ikinci ligde mücadele eden iki sağ kanat oyuncusu ve yaklaşık bir haftadır renklere bağlanılması için çaba gösterilen kaliteli bir forvetin bugünden itibaren renklere bağlanılması bekleniyor. Kulüpleri ile küçük pürüzleri bulunan ve bunları çözmesi beklenilen futbolcuların, bugünden itibaren imza atması ve kamp programına dahil edilmesi bekleniyor. Transferleri kesinlik kazanan isimlerin önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyurulacağı gelen haberler arasında.
Öte yandan yaklaşık üç gündür spor kamuoyunun gündemini meşgul eden ‘Şekerspor’un Antalya kampında hazırlık maçı yapacak takım bulamadığı’ haberlerine ise teknik adam Mehmet Altıparmak tepki gösterdi. Kendilerinin hazırlık maçı yapmak gibi bir kaygılarının olmadığının altını çizen Altıparmak; “Haberlerde yazılıp çizilenlerin tam tersine yapacağımız hazırlık maçlarının şu an itibari ile takıma katkı sağlayacağını düşünmüyorum. Çünkü çok kısa bir hazırlık dönemimiz var. 11 Ocak’ta oynanacak olan Trabzon maçı ve 19 Ocak’ta başlayacak olan lig öncesinde takımı hazır hale getirmekten başka bir şey düşünmüyorum. Bunun için takıma gerekli antrenman yüklemesi yapmamız gerekiyor. Yapacağımı hazırlık maçları ise bunun önünde bir engel teşkil ediyor. Maç günü ve daha sonrasını idman açısından kaybetmiş oluyoruz. Ayrıca bir hazırlık maçı yapacağız ancak bunu diğer takımlara ve beklentilere göre değil takımımın idman programına göre ayarlayacağım. Öte yandan hazırlık maçı yapacağımız takım ise belli. Hollanda 2. Lig takımlarından FC Volendam ile yarın bir maç yapmayı düşünüyoruz” diye konuştu.
Ara transferlerle ilgilide kısa bir açıklama yapan Altıparmak; “Renklerimize bağladığımız futbolcular bugünden itibaren imza atmaya başlayacak. Ayrıca Anlaşmak üzere olduğumuz futbolcularında kulüpleri ile aralarında bulunan küçük pürüzleri çözmesini bekliyoruz. Bank Asya 1. Ligi’nde mücadele eden bir stoper, biri Bank Asya Ligi bir diğeri ise ikinci ligde mücadele eden iki sağ kanat oyuncusu ve bir forvetten bugün veya yarın kesin sonuç almayı bekliyoruz. Bu futbolcularda büyük ihtimalle bugünden itibaren kampımıza katılmaya başlayacak” dedi.
Editör: TE Bilişim