Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Konya Torku Şekerspor kamp çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bir diğer taraftan da ara transfere yoğun bir tempoda devam eden yeşil-beyazlılar, bir ismi daha renklerine bağladı. Konya Torku Şekerspor son olarak geçtiğimiz sezon Kayseri Erciyes’te bu sezon da İskenderun Demirçelik’te forma giyen sağbek Kamil Şener renklerine bağladı. 1984 Samsun doğumlu olan tecrübeli futbolcu Şener, İskenderun Demirçelikspor’dan önce Kayseri Erciyesspor, Gebzespor, Afyon Karahisarspor, Fethiyespor ve Amasyaspor’da forma giydi.
Kadrosunu yaptığı transferlerle güçlendiren yeşil-beyazlı ekip ikinci devreye farklı bir yüzle çıkmak istiyor. Yeşil-beyazlı ekip devre arasında Belediye Vanspor’dan forvet Serdar, Boluspor’un sol kanat oyuncusu Doğan Altınkaya ve Bozüyükspor’dan Hüseyin Burak Erin ile sözleşme imzalamıştı. Trabzonspor ile oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesinde bitirmenin hesaplarını yapıyor.
Öte yandan Şekerspor ikinci yarı hazırlıkları için bulunduğu Antalya’dan hafta sonu dönüyor. İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren yeşil-beyazlı temsilcimiz 11 Ocak’ta Trabzonspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçı için Pazar günü öğleden sonra Konya’ya dönecek. Ziraat Türkiye Kupası B grubunda yer alan Konya Torku Şekerspor Trabzonspor ile gruptaki 3. maçına çıkacak. Daha önce Manisaspor ile oynayan ve rakibini 2-1 yenen yeşil-beyazlı ekip ikinci maçında ise güçlü Beşiktaş’a 3-2 yenilmişti. Oynadığı 2 maçta bir galibiyet bir yenilgi alan Şekerspor grubun 2. sırasında yer alıyor. Rakip Trabzonspor ise grupta henüz bir maç oynadı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı maçta rakibi ile 1-1 berabere kalan bordo-mavili ekip 1 puanla 4. sırada yer alıyor. Şekerspor güçlü rakibini yenerek gruptan çıkma yolunda büyük bir avantaj sağlamanın hesaplarını yapıyor.
Teknik direktör Mehmet Altıparmak kampla ilgili yaptığı açıklamada “Kampta her şey mükemmel. Hiçbir eksiğimiz yok. Ligden önce kupada evimizde oynayacağımız Trabzonspor maçını düşünüyoruz.  Daha önce de söylediğim gibi, Trabzonspor güçlü bir takım ve Süper Lig lideri. Zevkli, çekişmeli bir maç olacak. Bizim kupada ortaya koyduğumuz futbol ortada, başarılıyız. Bu başarıyı devam ettirip Trabzonspor’u yenmek ve başarımızın tesadüf olmadığını göstermek istiyoruz. Lige gelince, asıl mücadelemiz burada olacak. Bank Asya 1. Lig’e yükselmek en büyük isteğimiz ve hedefimiz. Allah’ın izniyle, bunu başaracağımıza gönülden inanıyorum. Yeni transferlerimiz de yabancılık çekmedi, bize ikinci yarıda büyük katkı sağlayacaklar” ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilişim