Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor yaklaşık iki haftadır devam ettirdiği Antalya kampını dün tamamladı. Yarın Ziraat Türkiye Kupası maçında Trabzonspor’u konuk edecek olan yeşil-beyazlılar, Antalya kampındaki son idmanını dün sabah saatlerinde yaptı ve öğleden sonra Konya’ya döndü. Bugün sabah Recep konuk Tesisleri’nde yapacağı ter idmanı ile çalışmalarını tamamlayacak olan yeşil-beyazlılar, kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.
Süper Lig’in ilk yarısını lider tamamlayan Trabzon önünde zorlu bir kupa sınavı verecek olan yeşil-beyazlılar, bu maçın ardından yoğun bir tempoda maç trafiğine girecek. 16 Ocak’ta yine Türkiye Kupası maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan 19 Ocak’ta ligin ikinci yarısının startını verecek. Temsilcimiz kendi saha ve seyircisi önünde Adana Demirspor’u konuk edecek.
Türkiye Kupası’nda Manisaspor ile oynayan ve rakibini 2-1 yenen yeşil-beyazlı ekip ikinci maçında ise güçlü Beşiktaş’a 3-2 yenilmişti. Oynadığı 2 maçta bir galibiyet bir yenilgi alan Şekerspor grubun 2. sırasında yer alıyor. Rakip Trabzonspor ise grupta henüz bir maç oynadı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı maçta rakibi ile 1-1 berabere kalan bordo-mavili ekip 1 puanla 4. sırada yer alıyor. Şekerspor güçlü rakibini yenerek gruptan çıkma yolunda büyük bir avantaj sağlamanın hesaplarını yapıyor.
Bir diğer taraftan da ara transfere yoğun bir tempoda devam eden yeşil-beyazlılar, son olarak İskenderun Demirçelik’te forma giyen sağbek Kamil Şener renklerine bağladı. Yeşil-beyazlı ekip devre arasında Kamil Şener’den önce Belediye Vanspor’dan forvet Serdar, Boluspor’un sol kanat oyuncusu Doğan Altınkaya ve Bozüyükspor’dan Hüseyin Burak Erin ile sözleşme imzalamıştı. 4 tecrübeli futbolcu ile anlaşarak nokta transferler yapan Konya Şekerspor’un ara transfer döneminin başlaması ile santrafor Cenk İşler ve Yunus Altun ile ilgilendiği ancak Konyaspor formasını giyen bu iki futbolcunun yüksek fiyatları nedeni ile transferlerinden vazgeçildiği gelen haberler arasında. Yaşanan bu gelişmeler sonrasında Temsilcimiz Şekerspor, takım yapmak istediği takviyeleri Trabzon maçı sonrasına bıraktı. Yeşil-beyazlılar, kupa maçının ardından transfer çalışmalarına yeniden başlayacak. 
Editör: TE Bilişim