Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya kampında sürdürüyor. Teknik adam Mehmet Altıparmak nezaretinden günde yaptığı çift idmanla idmanlarını sürdüren yeşil-beyazlılar, bugün bir hazırlık maçı oynayacak. Hollanda 2. Lig takımlarından Volendam ile oynanacak özel karşılaşma temsilcimizin kamp yaptığı Kaya Otel’in sahasında yapılacak ve saat 15.00’de başlayacak.
Ayrıca ara transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren Şekerspor, yaklaşık bir haftadır renklerine bağlamaya çalıştığı futbolculardan Savaş Bahadır ile anlaşarak mutlu sona ulaştı. Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor’da forma giyen Savaş Bahadır stoper mevkiinde görev yapıyor.
Diyarbakırspor’da istikrarlı görüntüsü ile dikkat çeken tecrübeli futbolcu Savaş Bahadır, 1976 Adana doğumlu. Adanaspor’da futbol yaşantısına başlayan tecrübeli isim sırasıyla, Tarsus İdmanyurdu, Adıyamanspor, Adana Demirspor, Büyükşehir Belediye Ankaraspor, Sakaryaspor, Karşıyaka, Kardemir Demir Çelik Karabükspor ve Giresunspor’da forma giydi. 2010-2011 futbol sezonunun başında Diyarbakırspor’a transfer olan Barbaros, ilk yarıda takımının14 maçında forma giydi.
Ara transfer döneminin resmen başlaması ile yeşil-beyazlı ekipte Belediye Vanspor’dan forvet Serdar, Boluspor’un sol kanat oyuncusu Doğan Altınkaya ve Bozüyükspor’dan Hüseyin Burak Erin, Konyaspor alt yapısından yetişen ve sezon başında kiralık olarak İnegölspor’a verilen Recep Aydın ve son alınan stoper Savaş Bahadır resmi sözleşmeye imza attılar. bugün Ayrıca Şekerspor yapacağı nokta transferleri 11 Ocak’ta Trabzonspor ile oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesinde bitirmenin hesaplarını yapıyor.
Lig ve kupa maçı öncesinde hazır duruma gelmek için büyük çaba sarf eden yeşil-beyazlılarda, biri Bank Asya Ligi bir diğeri ise ikinci ligde mücadele eden iki sağ kanat oyuncusu ve yaklaşık bir haftadır renklere bağlanılması için çaba gösterilen kaliteli bir forvetin bugünden itibaren renklere bağlanılması bekleniyor. Kulüpleri ile küçük pürüzleri bulunan ve bunları çözmesi beklenilen futbolcuların, bugünden itibaren imza atması ve kamp programına dahil edilmesi bekleniyor. Transferleri kesinlik kazanan isimlerin önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyurulacağı gelen haberler arasında.
Ara transferlerle ilgili kısa bir açıklama yapan Altıparmak; “Renklerimize bağladığımız futbolcular bugünden itibaren imza atmaya başlayacak. Ayrıca Anlaşmak üzere olduğumuz futbolcularında kulüpleri ile aralarında bulunan küçük pürüzleri çözmesini bekliyoruz. Bank Asya 1. Ligi’nde mücadele eden bir stoper, biri Bank Asya Ligi bir diğeri ise ikinci ligde mücadele eden iki sağ kanat oyuncusu ve bir forvetten bugün veya yarın kesin sonuç almayı bekliyoruz. Bu futbolcularda büyük ihtimalle bugünden itibaren kampımıza katılmaya başlayacak” dedi.
Editör: TE Bilişim