Sarayönü Belediyespor’da, Bölgesel Amatör Ligin 2010-2011 sezonunun ilk yarısında en çok forma giyen futbolcular sıralamasında yeşil-siyahlı takımın tek milli oyuncusu Turan Polat ve sezon başında transfer edilen Kenan Sinav ilk sırada yer aldı. Geçen sezon da ilk yarı sonunda en istikrarlı futbolcular arasında yer alan Turan, bu unvanını 2010-2011 sezonun ilk yarısı sonunda da korudu.
Turan ve Kenan, ligin ilk yarısında oynanan 11 maçın tamamında sahaya ilk 11’de çıktılar. İlk yarıda oynanan maçların tamamında sahada kalan ikili, ilk yarıda toplam 990 dakika forma giydi. Savunmada görev yapan ikiliyi 11 maçın 11’inde de sahada yer alan Tayyar 981 dakika görev yaparak 3. sırada yer alırken, Nuri 922 dakika dördüncü sırada yer aldı. Sarayönü Belediyespor’un yeni transferlerinden kaleci Erdi Kaya, Hakan Dörtyol ve Tünay Karaman ile takımın eskilerinden A.Osman Kömür 10’ar maçta forma giydiler. Bu futbolculardan Erdi 885, Ali Osman 877, Hakan 838, Tünay 784 dakika Sarayönü Belediyespor için ter döktü.
FEYZULLAH’TAN SÜRPRİZ ÇIKIŞ
Sarayönü Belediyespor’un genç ve gelecek vaat eden oyuncularından Feyzullah sezon içerisinde gösterdiği çıkışla dikkat çekti. Torku Şekerspor’un altyapısından transfer edilen defans oyuncusu sezona kulübede başlarken, 2. haftadan itibaren kaptığı formayı sakat ve cezalı olduğu maçlar dışında çıkarmadı. 8 maçta forma giyen Feyzullah 718 dakika sahada kaldı. Sezon başında Konya Gençlerbirliği’nden transfer edilen Hüsamettin 679 dakika ile 10. sırada yer alırken, yine aynı takımdan transfer edilen Serkan, ideal kadroda yer alan oyuncular arasında en az süre alan oyuncu oldu. Konya Gençlerbirliği maçında cezası, Akdeniz Belediyespor maçında da sakatlığı nedeniyle takımını yalnız bırakan Serkan şanssız bir ilk yarı geçirdi. 
19 FUTBOLCU FORMA GİYDİ
Yeşil-siyahlı takımda ligin ilk yarısında toplam 19 futbolcu forma giydi. Sarayönü Belediyespor’da, ligin ilk yarısında uzun süren bir sakatlık dönemi geçiren Erol Eyitürk ve genç oyuncu Hilmi forma şansı bulamazken, bazı maçlarda sakat ve cezalılar nedeniyle maç kadrosuna dahil edildi. Sarayönü Belediyespor ile birlikteliği sona eren Kaptan Erol, sezon başında ki bazı maçlarda yedek kaleci olarak kulübede yer aldı. Sarayönü Velediyespor’da ligin ilk yarısında futbolcuların performansları şöyle: Kenan 990, Turan 990, Tayyar 981, Nuri 922, Erdi 885, Ali Osman 877, Hakan 838, Tünay 784, Feyzullah 718, Hüsamettin 679, Serkan 612, Kemal 441, Ali Günay 439, Hayri 234, Aykut 120, İrfan 105, Gökhan 90, Yasin 46 ve Mustafa 33. 
TAYYAR 5 GOLLE ZİRVEDE
Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta 20 golle grupta en fazla gol atan 4. takım olan Sarayönü Beleiyespor’da Tayyar, 5 golle en fazla gol atan oyuncu oldu. Grupta en fazla gol pozisyona giren takım olmasına rağmen bunu sonuca yansıtamayan Sarayönü Belediyespor’da Tayyar, Hakan, Serkan’dan oluşan hücum hattı 11 golde kaldı. Tayyar’a Kenan, Hakan ve Serkan attıkları 3’er golle destek olurken, Turan ve Nuri 2’şer, Hüsameddin ve Tünay’da 1’er gole imza attılar. Sarayönü Belediyespor’da golleri paylaşan isimler şöyle: Tayyar Karadağ 5, Kenan Sinav 3, Hakan Dörtyol 3, Serkan Kaya 3, Nuri Arıkan 2, Turan Polat 2, Hüsameddin Doğan 1, Tünay Karaman 1.
GÖKHAN 21 GOLLE VEDA ETTİ
Sarayönü Belediyespor’un başarılı oyuncularından Gökhan Akırşan vatani görevi için askere gitti. Sarayönü’ne 2008-2009 sezonunda transfer olan başarılı sol ayak 3 sezonda toplam 39 maçta yeşil-siyahlı formayı giyerken, 3 bin 58 dakika sahada kalıp birbirinden güzel 21 gole imza attı. Meram Belediyespor’dan transfer edilen forvet oyuncusu ilk sezon sergilediği performansla göz doldurdu. Kadınhanılı hücum oyuncusu Muammer ile iyi bir ikili oluşturan Gökhan attığı ve attırdığı gollerle şampiyonlukta büyük pay sahibi oldu.
Süper Grupta da takımın değişilmez oyuncularından olan sol ayaklı oyuncu ilk sezonunu aratmasına rağmen ikinci yarıda kendine geldi ve sezonu 10 golle tamamladı. Hazırlık dönemi öncesinde kadroda yer almamasına rağmen sonradan anlaşmaya varılan Gökhan, 2010-2011 sezonunda ilk defa Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Sarayönü Belediyespor’da çok fazla forma şansı bulamadı. 1 maça ilk 11’de çıkan, 2 maçta sonradan oyuna dahil olan Gökhan, diğer sezonlara göre başarısız bir dönem geçirdi. İlk iki sezonunda sarı kart dahi görmeyen Gökhan, bu sezon 2 kez sarı kartla cezalandırıldı.
Editör: TE Bilişim