Ligin ikinci devresinde TFF 1.Lig’de Samsun ekibinin formasını terleten 2 futbolcu da sürekli yükselen performansları ile hem teknik heyetin hem de Samsunspor taraftarının gözdesi olmuştu.

‘SAMSUNSPOR TRANSFER ETMEK İSTİYOR’

Konu ile ilgili olarak muhabirimiz Hasan Yıldırım’a açıklamalarda bulunan orta saha oyuncusu Vedat Bora; “Ligin ikinci devresinde Konyaspor’dan kiralık olarak Samsunspor’a gittik. Burada gerçekten iyi bir sezon geçirdik. Transfer dönemi ile ilgili olarak Samsunspor’un beni transfer etmek istediğini biliyorum. Fakat ilerleyen süreçte zaman neleri gösterir orasını bilemiyorum. Şu an Konyaspor’un futbolcusuyum ve 2018 yılına kadar da sözleşmem devam ediyor” dedi.

GÖZ DOLDURDULAR

Devre arası transfer döneminde ligde kalma mücadelesi veren TFF 1.Lig ekibi Samsunspor’a kiralanan stoper Abdülkerim Bardakcı ve orta saha Vedat Bora, ortaya koyduğu performans ile hem teknik heyetin hem de Samsunspor taraftarının beğenisini toplamıştı. İki oyuncu da adeta Samsunspor taraftarının kalbinde taht kurmuştu.

BARDAKCI 16, BORA 13 MAÇTA FORMA GİYDİ

Samsunspor’un devre arası transfer döneminde Konyaspor’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Abdülkerim Bardakcı, kırmızı-beyazlı forma ile 16 maçta forma giymişti. Diğer bir isim olan Vedat Bora ise 13 maçta Samsun ekibinin formasını giymişti.

ŞARTLARI ZORLAYACAK

Konyaspor Kulübü’ne bu 2 oyuncunun bonservisini almak için başvuru yapmaya hazırlanan Samsunspor yönetiminin, olası bir şekilde şartları yerine getirmek konusunda tüm şartları zorlayacağı da gelen bilgiler arasında. Abdülkerim Bardakcı’nın Konyaspor ile olan sözleşmesi 2020 yılına kadar devam ederken, Vedat Bora’nın sözleşmesi ise 2018 yılında sona erecek.

HASAN YILDIRIM

Editör: TE Bilişim