Yemeğe Meram Belediyespor’lu bedensel engelliler dünya şampiyonu Nazmiye Muslu da katılacak. 16 Ocak 2011 Pazar günü saat 19.30’da Başbakanlık Dolmabahçe Ofisi’nde çeşitli spor dallarında ülkemizi başarı ile temsil eden bayan sporcu ve annelerinin katılacağı yemekli toplantıya Meram Belediyespor’lu engelli halterci Nazmiye Muslu da davet edildi.
Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, Başbakan Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın, Başbakanlık Dolmabahçe Ofisi’nde vereceği yemeğe dünya rekortmeni sporcuları Nazmiye Muslu’yu da davet etmesinden büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Başbakanımızın değerli eşi Emine Erdoğan Hanımefendi, Pazar günü İstanbul Dolmabahçe’de vereceği yemekte dünya ve Avrupa şampiyonu olan bayan sporcuları ağırlayacak. 2010  yılı Temmuz ayında Malezya’da yapılan Dünya Bedensel Engelliler Halter Şampiyonası’nda, kaldırdığı 106 kiloyla dünya rekorunun sahibi olan sporcumuz Nazmiye Muslu da bu yemeğe davetlidir. Gerek eğitim gerekse sosyal projelere verdiği destekle halkımızın büyük takdirini toplayan Sayın Emine Erdoğan Hanımefendiye, böyle bir organizasyon düzenlediği için teşekkür ediyorum” dedi.
Rekortmen sporu Nazmiye Muslu ise duygularını şöyle açıkladı: “Daha önce Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül tarafından “Cumhuriyet Resepsiyonu”na da davet edilmiştim. Şimdi ise Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi davette bulundu. Devlet büyüklerimizin bize sahip çıkması, ağırlaması ve değer vermesinden büyük mutluluk duyuyorum. Her zaman bana ve diğer sporcu arkadaşlarıma büyük destek veren Meram Belediye Başkanımız Sayın Serdar Kalaycı başta olmak üzere kulüp yöneticilerime ve antrenörlerime teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki hedefim Olimpiyat şampiyonluğudur. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarıma devam ediyorum.”
Editör: TE Bilişim