Karatay Termal 1922 Konyaspor Başkanı Zahir Renklibay, Konya Yenigün Gazetesi’ne konuştu. Devriş Deniz ile yollarına ayrılmasının ardından yarın oynanacak Akhisar karşılaşmasında Bekir Mehtap’ın takımın başında olacağını söyleyen Renklibay, ilerleyen süreçlerde iyi sonuçlar alacaklarını ifade etti

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor’da Başkan Zahir Renklibay, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ligde istikrarsız bir performans ortaya koyan ve küme düşme hattında yer alan Yeşil-Beyazlılar, sezonun ikinci yarısına da kötü bir başlangıç yaptı. 20.haftada Tarsus İdman Yurdu ile deplasmanda golsüz berabere kalan Yavru Kartal, 21.haftada ise sahasında konuk ettiği Isparta 32 Spor’a 4-0’lık sonuçla mağlup oldu. Küme düşme hattına gerileyen Yeşil-Beyazlı ekipte bu sonuçların ardından Teknik Direktör Devriş Deniz ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı. Konya Yenigün Gazetesi’ne konuşan 1922 Konyaspor Başkanı Zahir Renklibay ise Devriş Deniz ile yolların ayrılmasından kalan süreçte takımın başında kimin olacağına, takımın performansına ve transfer çalışmalarıyla ilgili söylemlerde bulundu.

TAKIMIN BAŞINDA BEKİR MEHTAP OLACAK

Akhisar ile deplasmanda oynanacak karşılaşmada Atetik Performans Antrenörü Bekir Mehtap’ın takımın başında olacağını ifade eden 1922 Konyaspor Başkanı Zahir Renklibay, “Şimdilik Bekir hocamızla devam edeceğiz. Yeni hoca arayışlarımız da devam ediyor. Akhisar karşılaşmasında da Bekir hocamız takımın başında yer alacak.”

‘BELKİ BUNDAN SONRAKİ SÜREÇ BİZİM İÇİN MİLAT OLUR’

Takımın performansına yönelik de konuşan Renklibay, “Tarsus İdman Yurdu karşılaşmasında rakibimiz 10 kişi kaldı ancak yine yüzde yüzlük bir penaltımız es geçildi. Tarsus’tan galibiyetle dönebilirdik ama olmadı. Sonrasında Isparta maçına hiç beklemediğimiz bir sonuç aldık. Takımımız genç olduğu için kırılmalar çok çabuk oluyor. Tekrardan toparlanmak ise biraz güç oluyor. Takımımızda tecrübeli futbolcu sayısı oldukça az. İnşallah yeni bir kan değişikliğiyle bu sorunlara gidermeye çalışacağız. Futbolcularımızla toplantı yaptık onlarla konuşuyoruz ve belki bundan sonraki süreç bizim için milat olur. İlerleyen maçlarda daha iyi neticeler alacağımızı düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

‘KANAT TRANSFERİ YAPACAĞIZ’

Transfer çalışmalarıyla da ilgili gelen soruyu yanıtlayan Başkan Renklibay, “Kanat transferi yapmayı planlıyoruz ve arayışlarımız devam ediyor. Bulabilirsek 1 veya 2 transfer yapmak istiyoruz. Çünkü sakat sayımız fazla bu noktaya arayışlarımız devam ediyor.” diyerek sözlerini tamamladı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim