Konya Şekerspor transferde hız kesmiyor Belediye Vanspor’dan forvet Serdar, Boluspor’un sol kanat oyuncusu Doğan Altınkaya ve Bozüyükspor’dan Hüseyin Burak Erin ile sözleşme imzalayan yeşil-beyazlı ekip son olarak Konyaspor alt yapısından yetişen ve sezon başında kiralık olarak İnegölspor’a verilen Recep Aydın’ın ile söz kestiği ve dün akşam kampa katıldığı öğrenildi. Konyaspor’un sözleşmesini beş yıl uzattığı Aydın’ın, Konya Torku Şekerspor’a takas şartıyla verildiği belirtilirken, her iki takım yönetiminden de resmi bir açıklama gelmedi.
Konya Torku Şekerspor’un yeni transferi Recep Aydın 1990 Çanakkale doğumlu. Konyaspor altyapısında başarılı geçirdiği sezonların ardından A takıma yükselen Genç oyuncu bu sezon başında İnegölspor’a kiralık olarak verilmişti.  Takıma katkı sağlayacak nokta isimlerle ara transfer dönemini bir an önce tamamlamanın hesaplarını yapan Konya Şekerspor, dört önemli mevkiye daha kaliteli isimler almayı planlıyor. Takımla yolların ayrıldığı futbolcuların ardından yeşil-beyazlılar, bir sağ bek, bir sol bek ve bir stoper alarak ara transferi bitirmek istiyor.
Antalya Kaya Belek Otel’de yaptığı kampla ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlılar, dünü istirahat ederek geçirdi. Konya Torku Şekerspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak kampın son derece olumlu geçtiğinin altını çizerek, “Hafta başından bu yana Antalya’da sürdürdüğümüz kamp, son derece olumlu bir havada geçiyor. Hiçbir problemimiz yok, futbolcularımızın keyfi yerinde. Antrenmanlarda son derece hırslı çalışıyor ve kupada ağırlayacağımız Trabzonspor’u yeneceklerine inanıyorlar. Kupa için bir şey söyleyemem, daha önce de belirttiğim gibi gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Lig bizim için çok daha önemli. Sezonun ikinci yarısında fırtına gibi esecek bir Konya Torku Şekerspor geliyor. Hedefimiz olan Bank Asya 1. Lig’e yükseleceğimize gönülden inanıyorum. Allah’ın izniyle başaracağız” şeklinde konuştu.
Dünü dinlenerek geçiren Konya Torku Şekerspor, bu sabah çalışmalara teknik direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde tekrar başlayacak. Akşam ikinci çalışmayı gerçekleştirecek olan yeşil-beyazlılar, hazırlık maçı için teklif götürdüğü takımlardan da cevap bekliyor. Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, 2. yarı hazırlık kampını aralıksız sürdürüyor. Kaya Belek Otel’de çalışmalarını aralıksız devam ettiren yeşil-beyazlılar, 11 Ocak’ta Konya’da karşılaşacağı Ziraat Türkiye Kupası Trabzonspor maçı öncesinde en az bir hazırlık maçı yapmayı planlıyor. Bu çerçevede Altay ve Boluspor ile bir ön görüşme yapan yeşil-beyazlılar, bu takımlarının maç programlarının yoğunluğu nedeni ile olumlu sonuç alamadı. 
Editör: TE Bilişim