Milli atletler madalyaları topladı Milli atletler madalyaları topladı

Süper Lig’de heyecan devam ederken tam 12 hafta geride kaldı. Teknik Direktör İlhan Palut, yönetiminde üst sıralarda yer alma mücadelesi veren Anadolu Kartalı Konyaspor bu hafta kendine 7. sırada yer buldu. Yeşil Beyazlılar bu süre zarfında, 12 maçta 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Rakip kalelere 12 gol atan ve maç başı 1 gol ortalaması yakalayan Konyaspor, kalesinde ise sadece 6 gol gördü. Anadolu Kartalı geriye kalan haftalarda 20 puan toplamasını bildi.

‘PALUT BİRÇOK OYUNCUYA ŞANS VERDİ’

Teknik Direktör İlhan Palut, bu süre zarfında İbrahim Sehic, Ahmet Oğuz, Fransicso Calvo, Adil Demirbağ, Guilherme Stya, Bruno Paz, Zymer Bytyqi, Konrad Michalak, Robert Muric, Muhammet Demir, Uche Ikpeazu, Mame Diouf, Amilton, Soner Dikmen, Oğulcan, Amir, Uğurcan Yazgılı, Erhan Erentürk, Kahraman Demirtaş, Endri Çekici, Cebrail Karayel, gibi oyunculara şans verdi. Konyaspor Pavicic’i HNK Rijeka takımdan bonservis bedeli ödemeden takıma dahil etmişti.

‘TARAFTARLAR MERAK EDİYOR’

Yeşil Beyazlıların Teknik Patronu İlhan Palut’un en az süre verdiği oyunculardan biri ise Konyaspor’a büyük umutlarla transfer edilen Domagaj Pavicic oldu.28 yaşındaki Hırvat yıldız Konyaspor forması altında Süper Lig’de 3 maçta sadece 98 dakika forma şansı yakaladı. Hemen hemen her kadroda olan fakat, oyuna bir türlü giremeyen Pavicic, Süper Lig’de 12 hafta geçmesine rağmen bir türlü yeteri kadar forma giyemedi. 8 numara bölgesinde görev yapabilen Pavicic’in teknik heyetin gözüne giremediği düşünülüyor.  Konyasporlu taraftarlar ise sosyal medya hesaplarından Pavicic’in neden forma giymediğini dile getiriyor.

SAMET AKTAŞ

Editör: TE Bilişim