Geçmişte tek liste ile girilen genel kurulların aksine şimdiden birden fazla adayın olduğu genel kurul için heyecan dorukta. Adaylığını açıklayan Mustafa Oral ve Zeki Çimen dışında  Hilmi Kulluk-Selçuk Aksoy grubunun da aday olması bekleniyor

Atiker Konyaspor’da olağanüstü genel kurul için geri sayım sürüyor. Kulislerde devam eden liste oluşum süreçleri de son noktaya olaştı. Şimdiden iki isim resmi olarak adaylık açıklamasında bulunurken en az bir listenin daha sürece dahil olması bekleniyor. Uzun süre sonra birden fazla adayın yarışacağı genel kurul süreci camiayı memnun etmiş durumda.

İLK HAMLE ZEKİ ÇİMEN’DEN

Atiker Konyaspor’da daha önce yöneticilik yapan Zeki Çimen ilk adaylığını açıklayan isim oldu. Güçlü bir liste oluşturan Zeki Çimen genel kurulda aday olacaklarını açıklarken, delege listesi, store meselesi ve denetleme mekanizması başta olmak üzere pek çok konuda radikal adımlar atacağını ifade etti.

MUSAFA ORAL DA ADAY

Atiker Konyaspor’u en başarılı döneminde başkan yardımcılı görevini yürüten Mustafa Oral da aynı dönemde futbol şube sorumlusu olan Ömer Korkmaz, basın sözcülüğü görevini yürüten Erhan Gökmen’in de isminin olduğu etkili bir liste ile başkanlık adaylığını açıkladı. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Ömer Korkmaz, “Konyaspor’u geçmişte başarıya ulaştıran anlayışa geri döneceğiz” ifadelerini kullandı.

HİLMİ KULLUK-SELÇUK AKSOY LİSTESİ HAZIR

2 resmi adaylık açıklamasının ardından bir hazırlığın da Hilmi Kulluk-Selçuk Aksoy grubunda olduğu öğrenildi. Henüz resmi açıklama olmasa da listenin hazır olduğu ve kısa süre içinde resmi açıklamanın yapılacağı gelen bilgiler arasında.

AHMET ŞAN ADAY OLMAYACAK İDDİASI

Öte yandan başkanlık için ismi geçen bir başka aday eski başkan Ahmet Şan’ın aday olmaktan vazgeçtiği iddia edildi. Kamuoyundan aradığı desteği bulamayan Şan’ın liste çalışmalarını durdurduğu öğrenildi.

TARAFTAR MEMNUN

Atiker Konyaspor’un genel kurul sürecinde şimdiden 2 adayın çıkması, en az 1 adayın daha çıkmasına kesin gözü ile bakılması taraftarı memnun etti. Camiada uzun süre sonra ilk kez vaatlerin konuşulduğu, adayların toplumu ikna etmeye çalıştığı bir seçim süreci yaşanacak. 

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim