Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, TFF’nin Rezerv Lig projesi ile ilgili, “Bizim zaten bir pilot takımımız var. Rezerv Ligi'ne katılmayı düşünmüyoruz” dedi. Özgökçen, projenin gereksiz olduğuna işaret etti.

Türkiye Futbol Federasyonu geçtiğimiz günlerde resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile 2022-23 sezonunda Rezerv Ligi'nin başlayacağını açıklamıştı. TFF’nin yeni projesine kulüplerden büyük tepki geldi. Ligin statüsünün de önümüzdeki günlerde açıklanacağı ifade edilmişti. Nihat Özdemir döneminde kabul edilmeyen Rezerv Ligi projesine bazı Süper Lig kulüplerinin de katılmayacağı ortaya çıktı. 9 kulübün bu projede olmayacağı ifade edildi. TFF'nin bu tepkiler sonrası Rezerv Ligi ile ilgili nasıl bir statüyle açıklama yapacağı merak konusu oldu.

 8-9 TAKIM İSTEMİYOR

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Rezerv Ligi ile ilgili tavrını net olarak açıkladı. Başkan Fatih Özgöçken, "Biz Konyaspor olarak Rezerv Ligi'ne kesinlikle karşıyız. Bence gerek olmayan bir proje. Takımlara ekstra bir masraf olacak. Bizim zaten bir pilot takımımız var. Oynatmadığımız oyuncularımızı bu takıma gönderiyoruz. Biz katılma zorunluluğunun olmamasını istedik. Zaten şu an Rezerv Ligi'ne katılmamayı düşünüyoruz. Yanlış hatırlamıyorsam 8-9 Süper Lig takımı bu Rezerv Ligi'ne karşı." ifadelerini kullandı.

Milli tenisçi Sönmez çeyrek finalde Milli tenisçi Sönmez çeyrek finalde

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim