Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen açıklamalarda bulundu. Kulübün borcunua yönelik ve transfer süreciyle ilgili konuşan Özgökçen, borcun yüzde 50'sini ödediklerini söyledi.

Başkan Özgökçen yaptığı açıklamalarda; "İbra edilen 240 milyon TL borç vardı ama hesap edilemeyen borçlarla birlikte 320-330 milyon TL bir borçla göreve başladık. Bu borcun yüzde 50'sini ödedik. İnşallah sezon sonunda borcun büyük bir kısmını bitireceğimize inanıyorum." dedi.


 

"Robert Muric ne de Rony Lopes gündemimizde değil"

Transferler konusunda bilgi veren Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen; "Robert Muric ile sezon başında ciddi bir şekilde ilgilendik. ancak şu an ne Robert Muric ne de Rony Lopes gündemimizde değil. Transferin bitimine henüz 5 gün var ama transfer ihtiyacımız çok elzem değil." diye konuştu.


 

"Efecan Karaca konusunda net bir girişimimiz olmadı"

Alanyaspor'da forma giyen Efecan Karaca konusunda net bir girişim olmadığına dikkat çeken Başkan Özgökçen; "Efecan Karaca konusunda net bir girişimimiz olmadı. Sadece Hasan Başkana durumunu sordum. Böyle bir tasarruflarının olmadığını söyledi. Sonrasında geri çekildik."diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: TE Bilişim