Süper Lig temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor’da Başkan Fatih Özgökçen, yerel bir televizyon programının konuğu olurken, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Konyaspor’un mevcut performansını, transfer görüşmelerini, Konyaspor’un Süper Lig’deki hedeflerini ve forma satışlarıyla alakalı birçok konuya açıklık getiren Özgökçen, 6.haftada oynanacak Trabzonspor karşılaşması öncesinde de taraftara seslendi.

MÜCADELEMİZİ SEZONA YAYMAK İSTİYORUZ

Konuşmasına ilk 4 haftayı değerlendirerek başlayan Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, “Aldığımız 10 puanı ileriki haftalarda nasıl arttırırız onun gayreti içerisindeyiz. Dört haftalık güzel mücadelemizi sezona yaymak istiyoruz.” dedi.

SCOUT EKİBİ KURDUK

Oyuncu izleme komitesi kurduklarını belirten Özgökçen, “Birbirinden bağımsız 5-6 ayrı scout ekibi kurduk. 1 scoutumuzu Kamerun’a gönderiyoruz. Orada dokuz gün sürecek turnuvayı takip edecek. Ardından bizlere rapor verecek.” ifadelerini kullandı.

KİMSE KONYASPOR’DAN BÜYÜK DEĞİLDİR

İsaac Thelin ve Ahmed Hassan transferindeki duruma da açıklık getiren Konyaspor Başkanı, “Thelin ile görüşürken Ahmed Hassan temaslarımız devam ediyordu. Biz Konyaspor’un bir kuruşunu bile heba edemeyiz. Kimse Konyaspor’dan büyük değildir.” şeklinde konuştu.

AYAĞIMIZI YERE SAĞLAM BASMALIYIZ

Süper Lig’deki hedeflerini de söyleyen Fatih Özgökçen, “Konyaspor Süper Lig’in kalıcı takımı haline geldi. Bundan sonraki hedefimiz, Süper Lig’in üst sıralarında kalıcı hale gelmektir. Ayağımızı yere sağlam basmak zorundayız.” dedi.

YILDIZLAŞACAK İSİMLER İSTİYORUZ

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, “Konyaspor, mütevazı bir takım olacak. Yıldız isim istemiyoruz ama içimizden yıldızlaşacak isimler istiyoruz. Limitimiz 500 milyon TL olsa bile yüksek paralar harcamayız, harcamayacağız. Limitimiz doğrultusunda hareket ediyoruz.”  Futbolcularımıza her zaman şunu söyledik: Mücadele edin. Sahada terinizin son damlasına kadar savaşın. Sonucunda galibiyet de olabilir mağlubiyet de… Önemli olan sebebini işlemeniz ve mücadele etmeniz. İlk 4 hafta bunu başardıklarını görüyorum.” ifadelerini kullandı.

KONYASPOR ŞEHRİN REKLAM YÜZÜDÜR

Şehrin dinamikleri ile güzel bir birliktelik yakaladıklarını ifade eden Fatih Özgökçen, konuyla ilgili şunları söyledi: “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum, Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay, ilçe başkanlarımız, odalarımız ve sanayicilerimiz ile güzel birliktelik sağladık. Şehrin dinamiklerini harekete geçirdik. Bu birlikteliği devam ettireceğiz. Önceki dönemlere göre sponsorlarımız artış gösterdi. Yalnız Konya gibi sanayi kentinde bu sponsorların daha fazla olması gerekiyor. Konyaspor, şehrimizin reklam yüzüdür. Sanayicilerimizin bunu fark etmesi önemlidir.”

İttifak Holding Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen’in konuşmasının devamındaki satır başları ise şu şekilde:

“Türkiye’nin çeşitli yerlerinde spor okulları kuruldu. Buralarda Konyaspor’a gençler hazırlanıyor. Şüphesiz altyapı olmazsa olmaz. Takımımızın durumuna göre genç kardeşlerimiz A takımda süre alacaktır.”

 “Teknik Direktörümüz İlhan Palut ve ekibi çok gayret gösteriyorlar. Hocamız ile her zaman istişare halindeyiz. Antrenmanlara gidiyoruz. Gerek ben gerek yönetim kurulumuz, takımın son halini yakından görüyoruz.”

“Konyaspor, bir spor kulübüdür. Futbol haricinde jimnastik ve halter branşlarında bizi gururlandıran başarılar geldi. Basketbola da ciddi yatırım yaptık. İnşallah hem futbol hem de basketbol takımımız Süper ligde mücadele edecek.”

“Konya Store, Konyaspor için ciddi bir gelir kapısıdır. Novada ve Kent Plaza AVM’de şubelerimizi açtık. Geçen senelere oranla satışlarımız çok yüksek gözüküyor. Şu an itibariyle forma satışlarımız 40 bini buldu.

“Konyaspor, bir spor kulübüdür. Futbol haricinde jimnastik ve halter branşlarında bizi gururlandıran başarılar geldi. Basketbola da ciddi yatırım yaptık. İnşallah hem futbol hem de basketbol takımımız Süper ligde mücadele edecek.”

"Son olarak taraftarımıza seslenmek istiyorum. Trabzonspor maçında 21 bin kişiyi stadyuma bekliyoruz. Onlarsız içimiz buruk kalıyor. Stadyumu doldurduğumuz zaman inanıyorum ki, evimizden hiçbir takım çıkamaz.”

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim